Noget har ændret sig... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Noget har ændret sig…

Pt sidder jeg med begge ben solidt plantet på stolen foran mig i haven og med min Netflix, hvor OC er min nye afhængighed og så et godt glas hvidvin.. Dette indlæg startede med at blive skrevet i lørdags, men så først dagens lys i dag.. Så derfor sidder jeg altså pt i kælderen, da sommervejret her til aften ikke rigtig viser sig fra sin pæne side.

Det er oftes sådan det går med flere af mine indlæg. Jeg kan starte på dem og så blive distraheret undervejs, for så at gemme dem som kladde og færdiggøre dem når tiden er til det. Det er vel sådan det er med en dagbog og det er jo lidt hvad bloggen er for mig. I bund og grund gør det ikke det store om der bliver trykket udgiv i dag, i morgen eller først i næste uge.. I langt de fleste tilfælde kommer det dog ud med det samme.

Desværre er tiden ikke altid med mig og derfor får jeg heller ikke udgivet alle de indlæg som jeg gerne vil. Det har jeg måtte accepterer, for bloggen er ikke min hovedbeskæftigelse, men mere min sidegeshäft, heldigvis en rigtig god en slagsen, som jeg nyder at bruge tid på og hvor jeg netop kan dele ud af alt det jeg føler for og selvfølglig lidt lækker skønhed og mode. Det kommer vi ikke udenom.

I sin tid startede bloggen jo som mommyblog med stort M. Alt handlede om børnene og alle de udfordringer og glæder jeg oplevede undervejs i det at være mor. Det gav god mening at det dengang var en mommyblog, da jeg var på barsel og ikke havde så meget andet i hovedet end babyer, amning, skemad og meget laaaaange nætter. Børnene fyldte hele min hverdag og det tomrum der var efter min mors død, gjorde at jeg havde brug for at sige tingene højt og stille de dumme spørgsmål og det vil jeg nok altid gøre.

Men som med alt andet så sluttede barselsboblen også for mig, som den jo gør for de fleste, lige med undtagelse af alle de seje hjemmegående husmødre.. Det har gjort at bloggen har ændret sig, i takt med jeg har ændret mig. Jeg er stadig mor til to, elsker at dele ud af mine upolerede hverdagsglimt og om det at være mor til to skønne små piger på godt og ondt og så har jeg jo en svaghed for børnemode, så det kommer vi ikke uden om.

Jeg har også mange andre ting der interesserer mig og det afspejler bloggen også. Jeg elsker tøj, sko og alt hvad der har med mode og dullegrej at gøre og derfor er der nu også mere af det. Ikke sagt at jeg ikke for fremtiden vil dele tanker, meninger og holdninger, for det vil jeg, eller rettere sagt det kan jeg ikke lade være med. Som de fleste af jer der følger lidt med, så ved i jo også at vi netop har købt hus (ellers kan i lure med her) og derfor vil der også være en del om det for fremtiden, så en ny kategori “hus og have” kommer til at se dagens lys. En kategori hvor jeg kan dele mine gode ideer, tanker og alt hvad vi ellers foretager os med husrenovering og haveprojekter. Der sker jo en helt masse på den front og jeg kommer sikkert også til at spørger jeg lidt til råds om forskellige ting. I kan også følge med på Snapchat👻blondetoner

Jeg er ret godt tilfreds med at bloggen er blevet så alsidig og ikke længere “bare” er en mommyblog, for jeg har brug for at udvikle mig og gøre tingene på min måde og på den måde har jeg også bevæget mig over i livsstilskategorien, hvor alt er tilladt. Som altid er i selvfølgelig velkommen til at stille spørgsmål eller hvis i har andet på hjertet, jeg bestræber mig på at svare så hurtigt som muligt.

Rigtig dejlig aften til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  juli 28, 2016 at 8:59 am

  Jeg glæder mig personligt til at der kommer indlæg om boligindretning

  • Reply
   Camilla
   juli 28, 2016 at 9:44 am

   ja det lover jeg der nok skal komme mere af…:)

  Skriv kommentar