Noget fanden har skabt.. - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Noget fanden har skabt..

cykel

Normalt er jeg ikke pessimist, men i visse tilfælde kan jeg have svært ved, at se det fra den positive side.

Vi er så priviligeret her i DK, at vores børn har mulighed for at blive passet i vuggestue eller dagpleje og det er jo skønt med så gode pasnings muligheder, så begge parter har muligheden for at komme ud på arbejdsmarkedet. Men alt det sygdom der følger med, er virkelig ikke ikke noget jeg er fan af. “Vuggestuepest” må da være noget fanden har skabt, for ikke at tale om den kronisk snottede næse, ens barn render rundt med..

Det er er opslidende med alt den sygdom – skruen uden ende… Men det kommer ikke bag på mig at de bliver syge, og jeg ville lyve hvis ikke det var fordi, at folk havde advaret mig inden jeg fik børn, for det har de bestemt… Først og fremmest, så skal børn have opbygget deres immunforsvar og det gør de jo gennem sygdom. Og man kan ikke ligefrem påstå, at de er bevidste om hygiejne-begrebet – der bliver legetøjet oversavlet og så bytter man da lige med sidemanden:P og de små fingre er jo overalt…

Så sent som i går da jeg kom ned for at hente Vigga i vuggeren, får jeg af vide at de netop har sendt 4 børn hjem med høj feber – Noooooo, det er der hvor man, som forældre krydser alle sine fingre for at ens barn undslipper. I forvejen afventer jeg, om der muligvis kommer en efter-reaktion på MFR-vaccinationen, som Vigga fik sidste mandag, da den først kommer 1-3 uger.:/ Men så i dag blev jeg ringet op fra vuggetsuen, at Vigga havde feber, så desværre slap vi ikke i denne omgang, nu må vi bare afvente og se om det udvikler sig, eller om det går i sig selv..

Begg mine børn går under kategorien “små børn” og så var det at det slog mig.. Mon dette sygdoms show fortsætter i børnehave- og skoletiden???
Min tanke er, at det gør den, i hvertfald i børnehavetiden – men hvad så når de starter i skole, så må de da efterhånden være blevet hærdet.. Eller.. Det vil tiden jo vise…

Jeg må finde noget der reelt set booster immunforsvaret og giver lidt ekstra energi.. Nu glæder vi os bare helt vildt til, at foråret for alvor melder sin ankomst – vi får enkelte sneak peeks af det i øjeblikket.. Forhåbenligt kan vi så også få bugt med vintersnuen..

– God weekend –

Følg bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

7 Kommentarer

 • Reply
  Jane
  marts 6, 2015 at 8:33 pm

  jeg har 3 børn hvoraf 2 er for tidligt fødte tvillinger. Jeg havde konstant syge børn i vuggestuen eller sådan føltes det. Tvillingerne var født med tilstoppede tårekanaler og følsomme maver så de blev altid sendt hjem med øjenbetændelse eller diarré. De 3 var aldrig syge samtidigt men afløste gerne hinanden. Da de startede i børnehave stoppede det nærmest mirakuløst. Børnene er mere ude og dermed mindre sygdom. Det er sjældent vi har syge børn nu og vi har 2 i børnehave og en i 0.klasse. Så der er håb forude

  • Reply
   blonde toner
   marts 6, 2015 at 10:47 pm

   åhhh det er lige sån en kommentar eg bliver rigtig glad for at læse.. det er præcis det jeg håber… der er godt nok 2,5 år til men bare det at vide der er håb:) tak

 • Reply
  Neel
  marts 6, 2015 at 8:36 pm

  Dagpleje mindsker risiko for så megen smitte – min datter på 2,5 år har været syg to gange siden hun startede som 10 mdr gammel – måske værd at overveje med din mindste hvis I er meget ramte… Vi har kun positive erfaringer☺️✌️Go bedring

  • Reply
   blonde toner
   marts 6, 2015 at 10:46 pm

   ja det kan der selvfølgelig være noget om, men vi er egentlig glade for vuggestue og hvis Molly får ligeså meget krudt bag i som Vigga, så tror jeg vuggestue er godt for hende..:)

 • Reply
  Lea
  marts 7, 2015 at 4:24 pm

  Victor startede i børnehave 5/1 og jeg forventede egentlig at han blev syg, men næh nej ikke endnu i hvert fald 🙂 da han startede i dagpleje var han syg i starten og har også været hjemme nogle gange med diarré… Det værste er faktisk når han fik smittet os med det skide! diarré – shit vi har været syge af det… Ellers har han faktisk ikke været syg siden påsken 2014 hvor han så også havde en ordentlig omgang – 14 dage

 • Reply
  Birgitte
  marts 8, 2015 at 3:54 pm

  Jeg arbejder i en vuggestue og der er børnene ikke ret tit syge. Ved ikke hvorfor, men vi har et godt udluftningssystem, lufter ud når børnene sover og de voksne spritter hænder ofte.
  Men til dit spørgsmål om sygdom og børnehave, ja så er det noget helt andet der er de nærmest aldrig syge og det var mine drenge heller ikke da de var mindre. Så glæd dig til dine børn runder de ca 2 1/2 år så syntes jeg det vender.

  • Reply
   blonde toner
   marts 8, 2015 at 4:48 pm

   åhh det lyder godt at det vender når de kommer i børnehave:) skønt at dine drenge heller ikke var ret meget syge som små:)

  Skriv kommentar