Noget er forandret.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Noget er forandret..

bytur

Det er ved at være nogle år siden, jeg sån rigtig har været ude og give den gas. I ved der hvor man pubcrawler den gennem byen på sine høje stiletter, trodser brostenene der konstant spænder ben og det understøttes så yderligere af den massive mængde alkohol man indtager undervejs. På mystisk vis bliver det lettere og lettere at bevæge sig på brostenene, men bestemt ikke kønnere;) De dee byture hvor man danser, fester og smalltalker til den lyse morgen og vågner op med lidt for mange stempler på armene.

Jeg kan godt mærke der er sket lidt på de år jeg har været væk fra “bylivet”, men i lørdags der var mamma on the loose i Københavns gader. Det er egentlig ikke fordi byen har ændret sig, stederne er stadig de samme, måske der er kommet lidt flere nye steder til og nogle har skiftet navn, men i bund og grund er der ikke sket det store.

MEN jeg er bare ikke den samme, som jeg var en gang og det er vel egentlig meget normalt. Der er sket lidt ting i mit liv. Jeg har blandt andet fåret børn, jeg har rykket mig som person og så er jeg selvfølgelig blevet ældre. Det er svært at forklare, men de steder jeg gik i byen den gang, er bare slet ikke så fede som jeg husker dem.. Måske man kan sammenligne det med at tage tilbage til en bestemt feriedestination på samme hotel, hvor man har en masse gode minder og forventninger til stedet og når man så kommer frem, så er det langt fra så fedt som man husker det.. “Don’t go there”.. Det er præcis den følelse jeg har efter i lørdags.

Nogle ting skal man blot lade forblive ved de gode minder og IKKE prøve at genoplive, for i langt de fleste tilfælde bliver man skuffet. Jeg er nået dertil hvor nye steder skal opleves og hvor jeg faktisk nyder at drikke en flaske rødvin og hygge med lækre drinks og gode øl.

Jeg går ikke længere i byen for at være mega stiv og score fyre, den tid er forbi og det har jeg det faktisk ganske godt med. Ikke sagt at det ikke kan være sjovt, det kan det bestemt, men jeg har det nu meget godt som gift kone. Når jeg går ud, så går jeg ud for at hygge med veninderne.. Jeg betaler gerne lidt ekstra for en øl, hvis stedet er hyggeligt og stemningen god.. Havde du spurgt mig før i tiden, så gik jeg efter de steder hvor alkoholen var billigst:P Jeg tror bare det kommer en smule bag på mig, hvordan jeg har ændret mig som person…

Det ville på en måde også være underligt, hvis ikke jeg ændrede mig en smule, for det er jo det livet handler om, udvikling, holdninger og som de kloge siger, så har man et standpunkt, til man tager et nyt.. En meget god måde at se det på. Havde jeg været single og uden børn, så havde det måske set helt anderledes ud..

Men en ting er sikkert, jeg skal vist lige opdateres på gode steder at gå i byen i København, der er altså langt imellem, så vær ikke bleg for at dele ud hvis har nogle gode steder i ærmet. Jeg er personligt blevet lidt glad for de forskellige bare ved gammel strand..

XX

Camilla

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar