Nike sko til outletpriser - Blondetoner
Mode og livsstil

Nike sko til outletpriser

image

Det er altid skønt med nye sko, men det føles endnu federe, når man får dem til en god pris.

Hvis ikke i allerede kender til det, så vil jeg da lige anbefale jer at tage et kig forbi Nike Outlet, de er placeret forskellige steder i landet. Faktisk første gang jeg har besøgt deres outlet, men bestemt ikke sidste gang, takkede være min studieveninde Karoline der arbejder i Nike outlet i Herlev, for det er hendes skyld jeg kom afsted.

Jeg blev mildest talt overrasket over hvor mange lækre sager der var, både tøj og sko, til mænd, kvinder og børn. Bedst alt, så er priserne meget overkommelige og lige nu køre de tilmed 30% på mange styles, der i forvejen er til outletpris

Vigga og jeg var et smut forbi forleden og hun blev da også lige et par sneakers rigere, jeg kunne ikke lade være. Hun har selv valgt dem – den sødeste lille Nike Air Max – alting bliver bare lidt sødere når det er i små størrelser.

image

Så blev det morens tur, jeg endte med at hapse to par sneakers. De mega fede og ret populære Nike Force 1, har aldrig haft modellen før, men jeg elsker den allerede og så gør natursålen den bare så mega fed. Derudover blev det til en ret lækker sporty Nike free model, perfekt til sommer og med lækre detaljer. Den vejer ingenting.

image

image

Bare lige for at sætte priserne lidt i perspektiv, så koster Air force 1, 590kr hvor butikkernes pris er 850kr og den anden som går under navnet WMS Nike Free Virirous koster KUN 337kr, da der var yderligere 30% på den. Prisen i butikken er 1000kr. Den fine Air Max til Vigga ligger på 240kr, hvor prisen i butikkerne er 350kr.

Hvis i bor i nærheden af Nike outlet i Herlev, så kig forbi butikken, der er så mange fede ting og så vil jeg lige give en heads up for det meget imødekommende personale, især Karoline, tak for tålmodigheden med at prøve sko:)

Så er der vist ikke andet for, end at gå på weekend. I øvrigt en meget tiltrængt en af slagsen, så den skal nydes og forhåbenligt bliver alle mand raske. Har netop fået melding om at der er skoldkopper i omløb i vuggestuen… NOOO.. Det er nok det sidste vi har brug for lige nu.. Jeg ved godt de skal have det før eller siden og det er bedst de får det mens de er små, men lige nu orker jeg ikke mere sygdom..

God weekend til jer..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Camilla
  februar 20, 2016 at 10:28 am

  Ved du hvor der ellers ligger en Nike outlet henne ? 🙂

  • Reply
   blonde toner
   februar 20, 2016 at 9:20 pm

   Ihh det ved jeg faktisk ikke, men mon ikke det kan Googles

 • Reply
  Line/lineskydt
  februar 20, 2016 at 7:39 pm

  Lækre lækre sko!! Havde de mon Air Force 1 i grøn?

  • Reply
   blonde toner
   februar 20, 2016 at 9:20 pm

   Hej Line, nej ikke da jeg var der, men de får jo løbende, så det er vist bare om at holde øje

  Skriv kommentar