New place in town "Nordisk lækkerhed" - Blondetoner
Hverdagsglimt

New place in town “Nordisk lækkerhed”


b1

Når jeg en sjælden gang tager ud for at spise lækkert, som i ud hvor den står på både middag, hygge og god vin, så sætter jeg pris på, at det er gode steder jeg kommer. Mest af alt, fordi der går lang tid imellem jeg er ude, så når jeg endelig er afsted, så skal det også være et godt sted, hvor der er kræset om maden og omgivelserne skal selvfølgelig også være hyggelige, så man føler sig godt tilpas.

Sidste fredag havde jeg en date med en skøn veninde og vi lagde vejen forbi et netop nyåbnet spisestid på Ny Adelgade i indre by. Vi var så heldige at være blevet inviteret ind forbi til en lækker middag. Bedre placering skal man lede længe efter, det er tæt på alt og perfekt hvis man som os, skulle videre ud og have et par drinks eller to efterfølgende..

Restauranten går under navnet “Bonden og Adelen”. Stilen er nordisk og gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Vi blev mødt med smil og satte os hurtigt til rette i nogle virkelig skønne stole og der blev serveret en lille apetizer og et lille glas at starte på. Så er standarden ligesom lagt..

Det er ikke tilfældigt restauranten har fået sit navn “Bonden og Adelen” det er en del af deres koncept. Menuen er delt i to. De adelige retter, hvor det er mindre retter med fokus på nordisk og moderne mad, hvor der kræset for de enkelte retter og anretningen i sig selv og så til de mere robuste og solide “bonde” retter til de virkelig sultne eller dem der bare godt kan lide gode og velkendte retter.

Vi valgte at gå med de adelige retter, hvor den stod på jomfruhummer, oksemørbrad og så afsluttede vi med lidt til den søde tand nemlig en god dessert.. Maden smagte fantastisk og tilmed lavet på de bedste råvarer. Der er kræset for de forskellige smagsnuancer og kombinationer, netop det man ønsker når man går ud og spiser.

Måske jeg også værdsatte det ekstra meget, eftersom min primær kost i det lille hjem er pasta, gryderetter og generelt børnevenligt og mindre kreativt, så jeg sætter stor pris på at blive forkælet med lækker mad.

Alt i alt så havde vi en skøn skøn aften og jeg vil til hver en tid anbefale stedet til andre og mener bestemt i bør lægge vejen forbi, hvis i kommer til København.

I kan læse mere om stedet på bondenogadlen.dk og der er det selvfølgelig også muligt at booke bord, hvis man planlægger at lægge vejen forbi. Det var det for nu, jeg vil da lige slutte af med et par stemningsbilleder, som måske kan friste..b2God fornøjelse

Camilla

(REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar