New in // "Nørgaard paa strøget" - Blondetoner
Børnemode

New in // “Nørgaard paa strøget”

noergaard

Jeg var en lille smut tur i byen her den anden dag. Egentlig kun for en kort stund, da jeg havde et lille ærinde, men jeg kunne ikke dy mig for lige, at lægge vejen forbi Nørgaard paa Strøget, eller rettere sagt deres lækre børnetøjs butik Englebørn, der er beliggende på strædet i København.

Skøn skøn butik, med alle de lækreste mærker repræsenteret inden for børnemode..desuden er deres egen kollektion selvfølgelig at finde.. Jeg er simpelthen så vild med de “Nørgaard paa strøget” basic langærmet tee, for ikke at tale om de skønne enkelte kjoler i samme lækre bomuldskvalitet – enkelt, lækkert og brugbart.

Det minder mig om min egen barndom, hvor jeg var flittig bruger af disse trøjer gennem teenageårene og nu har Vigga så fået sin første trøje derfra. Den lækre sort/hvide strib med pink kant og så måtte den fine blå/hvide kjole med korte ærmer også med hjem. Perfekt til den sommer vi alle går så spændt og venter på.. Jeg har erfaring med at de virkelig holder godt, til trods for at de både bliver vasket og tumblet, så de kan altså uden tvivl klare hverdags slid.

Husk at tag højde for at de kan krybe en smule i vask og endnu mere hvis de kommer i tørretumbler. Sidstnævnte slider selvfølgelig lidt ekstra på tøjet, så bør undgåes så vidt det er muligt.. Jeg er bare ret doven hvad angår at hænge tøjet op, så det der kan ryge i tørretumbler kommer i tørretumbler;)

Uden tvivl, så skal der nok komme flere af de fine basic tee’s her hjem at bo med tiden og til alle der lægger vejen forbi Købehavn, med hang til lækkert børnetøj, så vil jeg klart anbefale jer at lægge vejen forbi:)

noergaard1
God fredag til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Louise
  maj 30, 2015 at 8:53 pm

  Åhhh hvor fint! Der må jeg vist ind! 🙂 hvad koster deres basistrøjer i de små str? kan Vigga godt passe str 2 år? Er de alderssvarende eller? (Vi er kun på vej op i str 86 nemlig)

  • Reply
   blonde toner
   maj 31, 2015 at 9:57 am

   Ja Vigga passer str 2 år, de kryber som sagt lidt når de vaskes og tumbles.. Men de fåes vist også i mindre størrelse men ved ikke om det høre under baby så.. De koster 199kr

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  maj 30, 2015 at 9:52 pm

  Gider du ikke bede Englebørn åbne en webshop?! Jeg købte en Mads Nørgaard basic til Villum for snart et år siden, og den er stadig som ny. Elsker kvaliteten og striberne 🙂

  • Reply
   blonde toner
   maj 31, 2015 at 10:02 am

   Jamen de kan da købes på nettet, hvis du søger nørgaard på strøget, det mindes jeg helt bestemt.. Men ja de er virkelig gode og brugbare og holder super godt..

  Skriv kommentar