New in // Lala Berlin - Blondetoner
Mode og livsstil

New in // Lala Berlin

lalab

Se hvad jeg netop har fået ind af døren. De smukkeste stofnet i sort og sølv. Sagen er den, at jeg simpelthen ikke kunne bestemme mig for, hvilken farve jeg skulle gå med, så derfor blev jeg nødt til at bestille begge.. Nu koster de heldigvis heller ikke alverdens, så i dette tilfælde følte jeg det var ok:)

Jeg er vild med Lala Berlin og jeg kunne snildt købe mig fattig i alle de lækre SS15 styles, der er kommet frem. En ting er deres overlækre cashmere tørklæder, de er og bliver fantastiske og jeg knuselsker mit.. Jeg er vild med deres lækre print og skønne farvekombination. Lurede også lige de skønneste slip ons og den lækreste bikini.. ohh my.. det hele er bare så lækkert..

Kvaliteten er et af nøgleordene for dette brand og der bliver kun brugt de lækreste materialer som cashmere, silke, blød bomuld og jersey.

En ting er sikkert, disse stofnet skal nok blive flittigt brugt hele sommeren. Nu hvor vi har stranden så tæt på sommerhuset, så er det jo perfekt som strandtaske.. Og så gør det bestemt ikke noget at de er pæne..

Je har købt dem hos Littlecolumbine.dk lige HER – de fåes også i andre farve og tilmed også i en anden udgave. Jeg er gået med de to mest klassiske, da de kan gå til alt. Den sølvfarvede kommer ikke rigtig til sin ret på billedet, den er virkelig fin i virkeligheden, med et strej af glimmer i:)

lalab1

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar