Netflix i sommerhuset "ferie-serier" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Netflix i sommerhuset “ferie-serier”

image

For mig er ferietid også lig med serietid.. Vi har netop afholdt 3 ugers ferie i sommerhuset, ikke at jeg tror det er gået nogens næse forbi. En tid der er blevet nydt til fuld med massere af hygge og kvalitetstid, jeg savner det allerede..

Hvad er mere hyggeligt end en god serie når børnene er lagt og mørket falder på.. Det er der Netflix kommer ind i billedet, det har simpelthen været uundværligt. For første gang, i alt den tid Jon og jeg har været sammen, har vi rent faktisk kunne finde noget vi begge gad at se, nemlig serien “Breaking bad”.

Normalt er Jon slet ikke typen der gider bruge sin tid på serier, men ligesom jeg, så er han blevet helt opslugt af “Breaking bad” vi har kværnet det ene afsnit efter det andet, i de sene aftentimer. Det smarte ved Netflix er, at vi uden problemer kan bruge det i sommerhuset. Det er super nemt se et afsnit, når tiden er til det.. Og hvis man som vi, også har Apple-tv, så kan det næsten ikke være lettere at betjene..

Breaking bad kan virkelig anbefales. Kort fortalt, så handler det om familiefaren Mr. White, der er professor inden for kemiverden og virkelig kan sit kram. Så meget, at da han får konstateret kræft beslutter sig for, at begynde og producere amfetamin, for så at sælge det og på den måde kunne spare en masse penge op til sin familie, så de er fremtidssikret, til den dag han ikke selv er der. Det viser sig hurtigt at være en barsk verden, hvor man ikke kan stole på andre end sig selv i sidste ende. Tingene går aldrig rigtig som planlagt.. Serien er fyldt med spænding og det er svært at stoppe, når først man er i gang..

Selv er jeg i gang med at se Orange is the new Black. En serie jeg er helt vild med og som jeg tidligere har skrevet om. Den får Jon dog lov at være foruden.. 🙂

Inden længe er der ikke flere afsnit af hverken “Breaking bad” eller “Orange is the new Black” så skal jeg/vi finde andre gode serie at gå i krig med.. Ikke at der ikke er nok og tage af, men hvis i kan anbefale nogle, så smid endelig en kommentar:)

God aften

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

14 Kommentarer

 • Reply
  Madling
  juli 29, 2015 at 9:07 pm

  Vi har set alle sæsoner af Orange is the new black, det er virkelig en favorit serie. Desværre har jeg ikke kunne finde så mange andre serier på Netflix, som har fanget min interesse.
  Men jeg har set en del film. Sig endelig til hvis du vil have et par film anbefalinger 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juli 29, 2015 at 9:55 pm

   Vil altid gerne have anbefalinger af film, så du fyre bare løs.. Har en svaghed for romantiske komedier

   • Reply
    Madling
    juli 29, 2015 at 10:25 pm

    The Duchess så jeg i går. Den er rigtig god og kan bestemt anbefales.

    Så har jeg set:
    Pay It Forward – Giv det videre.
    The Dark Matter of Love.
    Very Good Girls.
    Love me.
    Honor Diaries.

    Der er et par dokumentar-film imellem. Men de er gode 🙂

    • Reply
     blonde toner
     juli 30, 2015 at 7:54 am

     Perfekt.. Tak for gode bud.. Det er fedt når der er så mange at vælge mellem

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  juli 29, 2015 at 10:17 pm

  Jeg har de sidste dage brugt hver en ledig stund på at se Downton Abby. Den er fantastisk! Ellers er Gossip Girl jo en klassiker 🙂

  • Reply
   blonde toner
   juli 30, 2015 at 7:55 am

   Fedt fedt fedt tak for gode forslag så har jeg lidt at gå i krig med når der er ikke er mere OITNB

  • Reply
   Madling
   juli 30, 2015 at 3:36 pm

   Downton Abby har jeg aldrig fået set. Den må jeg i gang med 🙂

   • Reply
    blonde toner
    juli 30, 2015 at 7:49 pm

    det er godt vi lige kan inspirere hinanden:)

 • Reply
  Dorthe
  juli 30, 2015 at 12:48 pm

  Min kæreste var jeg har lige set unbreakable på Netflix. Letfordøjelig og sjov serie, som samtidig sætter tingene lidt i perspektiv. Kan klart anbefales:-)

  • Reply
   blonde toner
   juli 30, 2015 at 3:11 pm

   den har jeg faktisk også set et afsnit af.. og ja den er ret sjov og ligetil:)

 • Reply
  Natalie
  juli 31, 2015 at 11:22 am

  Kan klart anbefale suits og der er 3 sæsoner af den liggende på Netflix. Men de har lavet en sæson 4 & 5. Ekstra bonus, er at de er rigtig søde at kigge på -Uhh jeg glæder mig til at se mere af Harvey Spector..

  • Reply
   blonde toner
   juli 31, 2015 at 5:00 pm

   tak:)

 • Reply
  Stina
  august 2, 2015 at 7:56 pm

  Jeg har selv set Breaking Bad og Orange is the new Black og kan kun give dig ret i at de er gode begge to. Lige nu er jeg igang med Dexter, super fed serie ih kan også anbefale Suits, the vampire diaries og helt klart Gossip Girl (elsker den serie) Prison Break er også genial.

  • Reply
   blonde toner
   august 2, 2015 at 8:03 pm

   tak for alle de gode bud.. er så fedt når i deler ud.. altid skønt med en masse anbefalinger- tak

  Skriv kommentar