En nem & rummelig løsning "pladsmangel og opbevaring" - Blondetoner
Hverdagsglimt Sponsoreret

En nem & rummelig løsning “pladsmangel og opbevaring”

opbevaring_flytning

Reklame Mangler du også altid opbevaringsplads?

Vi har netop selv gennemgået en mindre flytning af alle vores ejendele i sommerhuset og jeg ved, at der i nærmeste fremtid bliver en flytning mere, for det er ingen hemmelighed at vi drømmer om det søde forstadsliv. Jeg ved ikke hvad der er med mig og flytning, men på mystisk vis, så ender det altid med at være et meget større omfang, end først antaget.. Da vi skulle flytte vores ting fra sommerhuset, havde jeg blot regnet med der ville være et par kasser, eller fem, men også denne gang undervurderede jeg situationen og kunne hurtigt se at det var en større omfang. Jeg kan ikke være den eneste der får samlet lidt sammen i gemmerne som årene går og på de knap 5 år vi har ejet sommerhuset, trods det bare var en grund i starten, så der er det blevet til lidt. På det punkt er Jon og jeg nok lidt modsætninge, han smider ud også ting jeg mener man burde gemme, men jeg gemmer, nok også mere end hvad godt er. 

Sommerhuset gemte på fine arvestykker fra min mor og mormor, ting der har kæmpe afektionsværdi for mig, men for andre er det ubetydeligt. Derfor skal det selvfølglig gemmes, men det er ikke altid let at få plads til tingene, slet ikke når man kun har en lille lejlighed og et kælderrum at gøre godt med.

Jeg er nok bare typen der har svært ved at sortere ud i mine ting og vil hellere gemme det et par år for meget, end for lidt. Men hvordan skær man lige den hvis man, som os bor i en lille lejlighed, der allerede er proppet mere end hvad godt er. Vi kan snart ikke være her længere. Også en af grundene til vi gerne vil have lidt mere plads og eventuelt en kælder. Men der er faktisk en løsning, hvis man som os har pladsmangel og stadig gerne vil have opbevaret sine ting sikkert og så længe som nødvendigt.

Den perfekte opbevaring København

Pelican self storage er løsningen. Jeg har altid troet så noget var vanvittigt dyrt, men må sige jeg er blevet positiv overrasket og de har tilmed mange forskellige størrelser på opbevaring – der er både de kæmpe store rum, der kan indeholde et helt hjem, eller de mindre rum, hvor man måske har brug for opbevaring af et par flyttekasser, som i vores tilfælde.

Dem af jer der har børn ved også hvor meget man får samlet sammen og hvis man ønsker flere børn, så gemmer man både tøj, udstyr og legetøj og det fylder altså godt i skabene. Så hvis ikke i har plads der hjemme, i kælderrummet eller står forud for en flytning, så er Pelican self storage måske en god løsning.

Så frygt ej hvis pladsen er trang der er gode muligheder for opbevaring, hvis det kniber med pladsen. Så lige et lille tip denne, meget varme fredag aften.

Nu vil jeg nyde en skøn weekend og håbe på det smukke sommervejr fortsætter. I morgen står den på kæreste dag, kan slet ikke huske, hvornår vi sidst har haft det. Så den står på god mad, koncert og en lille fejring. Og så er der jo kun en uge til vi rejser, eller det vil faktisk sige om en uge der skulle vi gerne sidde på Mallorca. Jeg glæder mig så meget, selvom man jo roligt kan sige sommeren er over os herhjemme, så bliver det bare skønt at komme lidt væk. Ferie er i min verden bare noget helt specielt og jeg glæder mig mest af alt til, at det kun skal være vores lille firkløver og ren afslapning.

God weekend


I kan også se mit seneste køb af materiel lykke i indlægget HER og et lille tip til at få den der smukke sommerkulør helt uden hjælp fra solen, det finder i indlægget HER.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar