Når skæbnen er i andres hænder.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Når skæbnen er i andres hænder..

image

Den sidste ferieuge som fire er snart slut, fra på mandag er Jon igen tilbage på arbejde, Vigga i vuggestue og jeg skal nyde det sidste af min barsel med mindste guldet.

Eller det vil sige, min skæbne ligger i pladsanvisningens hænder, noget der virkelig går mig på, da jeg jo hverken kan gøre fra eller til. Jeg må bare acceptere de voldsomt lange ventelister. Det eneste jeg kan gøre er, at ringe der ind i ny og næ, men ærligt så ved jeg ikke rigtig hvad jeg skal sige, når jeg ringer.. For jeg kan jo holde mig opdateret med listen på borger.dk.

Nu har jeg efterhånden hørt fra flere, at det betaler sig at ringe ind, selvom det virker så nytteløst. Indtil nu er jeg ikke blevet mødt med megen venlighed når jeg ringer, tværtimod stor frustration. Kan egentlig også godt forstå de bliver irriteret, når så mange ringer ind. Alle vil jo gerne have deres ønsker opfyldt. Det er lidt skruen uden ende.. Der er bare for mange om budene.

Jeg er bare lidt uforstående omkring det, at der ikke kan tages mere hensyn til søskende i Københavns kommune når vi snakker vuggestuer.. Nu er det ikke særlig mange der har behov for at få deres børne i samme vuggestue, da det kræver man har fået dem tæt på hinanden.

Jeg har læst, at Frank Jensen i sin tid “lovede” han ville indføre pladsgaranti i københavns kommune, for så efter at være blevet valgt ind, udtale at han måske havde formuleret sig forkert, han mente blot at der skal tages hensyn.. Men hvad er det for et hensyn, det er i hvert fald ikke noget de er bevidste om, når man snakker med Pladsanvisningen..:(

Jeg håber på et mirakel. Før eller siden bliver det vel vores tur, så pigerne kan komme i samme vuggestue. Det vil gøre vores morgener og eftermiddage en del lettere, så der kun skal hentes og bringes til et sted så længe de begge er så små. Men altså det er Københavns kommune fuldstændig ligeglade med, der tages stadig ikke forehold for søskende.. Mig i R… Ja det gør mig lidt gal, jeg ved godt det er spild af tid at brokke sig over, men det er bare så skide hamrende frustrerende.. Undskyld sproget..

Vi har netop snakket med dem tidligere i dag og den besked vi fik var, at Molly kan få en plads til næste sommer.. WTF det kan jo ikke være rigtig.. Så er det jo snart ligegyldigt med at have vuggestuer..

Sidst vi snakkede med dem var det med start 2015, forstår simpelhen ikke deres system.. Jeg har intet at forholde mig til på nuværende tidspunkt. Her har jeg valgt at starte uddannelse, mens jeg har fået børn og jeg har knoklet og kæmpet for at få en plads på drømmestudiet, det kan da ikke være rigtig at der ikke er mere hjælp at hente, så jeg rent faktisk kan starte på studie som planlagt. Skal jeg virkelig opgive studiet, selvom man konstant bliver bombarderet med hvor vigtigt det et at tage en uddannelse og komme ud på arbejdsmarkedet.

Hvor er hjælpen så lige, når man har brug for det? ja jeg spørger bare..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Betina
    juli 24, 2015 at 7:18 pm

    Bliv ved, bliv ved, bliv ved. Det er hårdt men det er den eneste vej frem. Jeg føler med dig hent ind i hjertet. Vi stod i samme situation da vores tvillingepiger skulle starte i vuggestue i Kbh kommune. Jeg fik af vide at jeg skulle være glad hvis jeg fik plads til den ene! WTF. Men jeg kæmpede og ringede hver dag. Og til sidst lykkedes det. Krydser fingre for jer.

  • Skriv kommentar