Når man ikke er inviteret... - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Når man ikke er inviteret…

ciff

Disse dage står i modens tegn, hver end vi taler mode til voksne eller børn. Det er igen blevet tid til at vise de kommende kollektioner frem nemlig AW15. Som Mommyblogger er det jo relevant at se hvad der rør sig inden for såvel voksen som børnemode.

Nu er jeg jo helt ny inden for denne blogger verden og blondetoner.dk har kun eksisteret siden 1. dec 2014, så vi runder da snart de 2 første måneder som blogger. Jeg nyder at have min blog, mit frirum – hvor jeg kan få lov at dele hverdagsglimt, tanker og ikke mindst komme med en masse lækre mode-indlæg til både mor og barn. Når ja og så har jeg jo fået en ekstra kategori, jeg er ret så begejstret for nemlig kategorien “i skønhedens navn”.

Når men tilbage til det, som det hele handler om, nemlig “ikke at være inviteret”. Når man nu som jeg er så ny i “gamet” og ingen rigtig kender ens blog eller hvem hvem man er, så bliver man heller ikke inviteret med til alle de skønne bloggerevents der løber af stablen disse dage… Næ nej… jeg må tage til takke med at lurer på alle mine med-mommybloggeres blogs… mega Øv…Om jeg er misundelig… Hell Yiir…jeg ville så genre have mødt en masse skønne mommybloggere..

Når man nu ikke er inviteret til alle disse skønne bloggerevents, så er det jo dejligt at det ikke kræver invitation at delatge på CIFF kids i forum, men blot at man registrerer sig.. så det har jeg gjort og det er hvor jeg drager hen i morgen… Mor og Molly skal altså ud og luftes og kigge på alle de skønne AW15 kollektioner.. Jeg ville egentlig have været afsted alene, men den bette er jo afhængig af mors bryster og det med at få anskaffet brystpumpe og få malket ud, det blev aldrig rigtig til noget..

Så jeg pakker kamera, bugaboo og baby sammen og så går turen til forum i morgen formiddag. Så til alle jer der faktisk ikke gider at se glimt af den kommende AW15 kollektion – hold jer væk fra bloggen de næste par dage.. For jeg lover der kommer et par indlæg herom.

God aften

I kan følge bloggen på  INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så bliver jeg glad og i går ikke glip af noget:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

19 Kommentarer

 • Reply
  Pernille // lillehjerte
  januar 24, 2015 at 9:12 pm

  Åh søde :-* gu fan er man altid lidt misundelig, og sådan en invitation ville have været dejlig – meeen, den får du næste gang :-*

  Jeg glæder mig til at læse med og se dine billeder <3
  God tur i morgen til jer begge to, jeg håber Molly er sød ved dig 😉 :-*

  • Reply
   blonde toner
   januar 24, 2015 at 9:46 pm

   tak søde du:) ja lad os da håbe at molly arter sig:)

 • Reply
  Christina / KreaVilla
  januar 25, 2015 at 10:28 pm

  Kender det også omend jeg ikke er mommyblogger men bolig blogger. Men et fif til at gøre opmærksom på sig selv er at skrive til forskellige PR-bureauer og mærker og sige man gerne vil på deres mailing liste og så kan man jo lige give en introduktion til sig selv.
  Det har jeg i hvert fald oplevet virker. 😉

  Christina med bloggen http://www.kreavilla.com

  • Reply
   blonde toner
   januar 25, 2015 at 11:31 pm

   ja jeg er jo helt ny i gamet.. så det skal nok komme.. fik snakket med en masse på messen:)

 • Reply
  Inviteret eller ikke-inviteret i voksenhøjde… – Og om at elske sine med-mommys på den “rigtige” måde. Og så være skide misundelig engang imellem… | Lilletutogmor blog
  januar 25, 2015 at 10:50 pm

  […] Men derfor kan jeg godt få følelsen og stikket i hjertet af “ikke at være inviteret med til de andres pigers fødselsdag” når jeg bladrer igennem min instagram feed sådan en søndag i børnemodemessens CIFF Kids’ tegn. Jeg ER inviteret med til messen – weeeeee – må lige nævnes; jeg ligger bare syg (“bare” det er en manflu det her!!). Og jeg ER også inviteret til “fødselsdag” hos nogen dejlige brands (som jeg selvfølgelig glæder mig meget til at være med til i morgen eller tirsdag)! Men der er også steder hvor jeg kan se andre hygger sig gevaldigt og hvor jeg ikke er inviteret hen. Nederen! Også steder jeg har været inviteret hen før. Dobbelt nederen! Og ja det indrømmer jeg altså gerne at jeg syntes – også selvom det måske gør mig til et lidt småligt menneske! Og JA selvfølgelig skal de søde mommys hygge sig, men jeg kommer (måske her i min døs) til at kæde det en smule sammen med et indlæg min – i øvrigt super seje og velartikulerede – nye mommyblogger-kollega LILLEMOR postede for et par dage siden om netop det IKKE at være inviteret med til højbords! Læs hendes indlæg om “Sofie” HER – og følg hende, hun er da (også) for cool! Jeg ved godt, at jeg ikke er alene om at tænke sådan (heldigvis) – altid godt ikke at være helt nederen alene. Den søde (også) nye mommyblogger Camilla fra Blondetoner kender det nemlig også – se selv HER. […]

 • Reply
  Anita
  januar 25, 2015 at 10:57 pm

  Kære Camilla. Selvom jeg har blogger i en del år efterhånden har jeg heller ikke fået kastet diverse invitationer i nakken, og kiggede skam lige så misundeligt på de andres arrangementer.. Hvorom alting er, så havde jeg en skøn dag i Forum – tror faktisk at jeg spottede dig amme lille M, men var alligevel ikke helt sikker. Ville egentlig gerne ha’ sagt ‘hej’, men mon ikke der bliver en anledning på et senere tidspunkt. Keep up the spirit og lad dig ikke slå ud af et par invitationer – eller mangel på samme.

  • Reply
   blonde toner
   januar 25, 2015 at 11:30 pm

   Jeg tager det nu heller ike så tungt er jo helt ny i det her game, så mon ikke det kommer;) jo mon ikke lejligheden byder sig:)

 • Reply
  Signe
  januar 26, 2015 at 8:31 am

  De skal nok komme 🙂 jeg tror jeg havde blogget lidt over et halvt år før den første invitation kom. Der er også pressedage om nogle måneder. Måske ses vi der 🙂

  Kh Signe

  • Reply
   blonde toner
   januar 26, 2015 at 12:12 pm

   Ja det skal da nok komme.. je er jo også helt ny i gamet:) ja det håber jeg da, det kunne være hyggeligt:)

 • Reply
  Kan det blive for overfladisk ? | By Maj
  januar 27, 2015 at 8:28 am

  […] af mine dejlige med-bloggere herindefra, Lilletutogmor og Blondetoner, har hver skrevet deres indlæg, om ikke at være inviteret med. Og jeg kan godt følge dem et […]

  • Reply
   blonde toner
   januar 27, 2015 at 2:15 pm

   ja vores indlæg er så åbenbart blevet tacklet helt forkert.. synes det er en ærgelig drejning det har taget og må indrømme jeg ikke gider tage del i debatten

   • Reply
    Maj // by-maj.dk
    januar 27, 2015 at 2:59 pm

    Bare så alt ikke misforstås:-) Jeg hænger dig ikke ud i mit indlæg 🙂 Jeg komplementere dit indlæg omkring din ærlighed og det satte så bare yderligere tanker i gang hos mig 🙂 Jeg mener bestemt ikke du er der bare vil ha 😉 Så fik jeg ligesom manet den til jorden 😉

    • Reply
     blonde toner
     januar 27, 2015 at 3:10 pm

     ja det er jeg helt med på.. troede jeg bestemt heller ikke:).. der er bae andre mennesker der har lidt problemer med attituden i sine kommentarer herinde;)

 • Reply
  Pia
  januar 27, 2015 at 12:31 pm

  http://lortemor.dk/2015/01/bloggere-suk/

  Hold kæft hvor har lortemor ret.. Det må blandt andre være dig hun skriver om.
  Luk din blog, du bliver sku aldrig inviteret med den forfærdelige attitude..

  • Reply
   blonde toner
   januar 27, 2015 at 2:12 pm

   jeg må sige jeg ikke forstå din grimme tone.. du har jo tydeligvis ikke forstået budskabet i dette indlæg.. jeg har skrevet det på baggrund af at jeg glæder mig vildt meg til CIFF kids og jeg selvfølgelig er misundelig på alle mine med mommybloggere der er inviteret til forskellige events og det var netop en anledning til at se kollektionerne som er ret så relevant for mig, da jeg elsker børnemode og.. jeg ville så gerne have været med og det lægger jeg ikke skjul på.. jeg har ikke lavet andet end at læse om alle de events de forskellige skulle deltage i, så derfor synes jeg dette indlæg var passende. Mener bestemt ikke jeg har skrevet noget upassende.. hvis du læser mit seneste indlæg så skriver jeg netop om en skøn dag på CIFF, hvor jeg fik snakket med en masse skønne mennesker.. så synes ærlig talt din kommentar er en smule upassende i denne sammenhæng.. jeg var blot ærglig omkirng ikke at være inviteret.. men til trods for det kunne jeg rent faktisk nyde en skøn dag på CIFF…

  • Reply
   Anonym
   januar 27, 2015 at 2:14 pm

   Måske du skulle kigge lidt på din egen tone og attitude først?

   • Reply
    blonde toner
    januar 27, 2015 at 2:20 pm

    ja det vil jeg jo også mene..

  • Reply
   Johanne
   januar 27, 2015 at 3:29 pm

   Du får da lige præmien for at være dagens mest nederen menneske!

   • Reply
    blonde toner
    januar 27, 2015 at 3:52 pm

    præcis det jeg tænkte da jeg læste kommentaren..

  Skriv kommentar