Når leg bliver lidt sjovere - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Når leg bliver lidt sjovere

Vi er jo midt i december måned og de fleste af os er i fuld gang med at købe gaver. Når jeg tager pigerne med i en legetøjsbutik, så vil de gerne have hele butikken og det kan være rigtig svært at vælge. Jeg vil rigtig gerne give dem gave som kan bruges, forstået på den måde, at det ikke bare pakkes ud og smides væk efter en halv time. Det skal gerne være noget de kan bruge i længere tid og rent faktisk synes er sjovt i mere end 5 min. Som barn legede jeg rigtig meget med playmobil og kunne få mange timer til at gå med de fine universer. Der sket lidt siden og der er rigtig mange temaer at vælge mellem, både til drenge og piger og flere af temaerne er unisex, hvor der i den grad er lagt op til mange timers leg.

Pigerne har ønsket sig mere eller mindre alt fra playmobil og de har været så heldige at modtage nogle rigtig fine gaver fra paymobil, med deres nyeste tema Playmobil dragoons, hvor leg i den grad bliver lidt sjovere. Pigerne kan bruge meget tid på at lege rollespil med de forskellige figurer, hvor drager, vikinger og tapre riddere er i fokus,atapulter, sørøverksib og en helt ø, fra det kendte set-up “sådan tæmmer du din drage”. Der er ingen tvivl om det er noget de kan bruge i mange år og bestemt noget de kan lege med sammen.

Så måske et rigtig godt bud på en kommende julegave, der findes både store og små pakker med playmobil og man kan samle sammen fra de forskellige temaer, men det hele kan bruges sammen.

Hvis i mangler lidt inspiration, så kan i se alle de forskellige temaer på playmobil.dk 

 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar