Når kroppen sætter begrænsninger - Blondetoner
Hverdagsglimt

Når kroppen sætter begrænsninger

image

I langt de fleste tilfælde ser muligheder frem for begrænsninger, men hvad gør man så, når man ikke har et valg og ens krop begrænser en?

I efteråret tog jeg den hårde, men samtidig gode beslutning om, at få gang i min krop igen, efter 3 års pause. Jeg meldte mig ind i fitness og har faktisk holdt det ved lige og er kommet afsted hver uge, nogle uger er det blevet til en enkelt gang, men langt de fleste er det blevet til 2 gange og i de gode perioder og når tiden har været til det, så er jeg kommet afsted 3 gange.

Jeg har været afsted til “stram op” i morges og det giver så meget mentalt overskud, når en workout er slut. Den der følelse af at have knoklet og svedt som et svin, den er bare god. Men hvad mindre godt er, at jeg gennem de sidste par måneder har oplevet store problemer med mine knæ, noget jeg aldrig har oplevet før. Jeg ved ikke hvad det er der tricker det, men det er ikke godt og det gør at min krop sætter begrænsninger i forhold til min træning og det er SÅÅÅÅ ærgerligt. Det er ved at være så slemt, så jeg mærker det hele tiden. Det er ikke en konstant smerte, men alligevel så niver det ret ofte og hvis jeg sidder med benene krydset så begynder det også. Værst er det i højre knæ og sqaut som jo er vejen frem til en velformet numse, det er ved at være problematisk for mig at udføre.

Det frustrerer mig mega meget og næste step er jo nok lægen, selvom jeg i lang tid har ignoreret det og jeg prøver jo at skåne knæene så meget som muligt, men det er svært, hvis man gerne vil have ordentlig træning. Jeg frygter nok mest af alt at der ikke er noget at gøre og jeg blot får af vide jeg bare mp se det an og accepterer at jeg har ondt, men når vi er nået dertil hvor det gør ondt bare det jeg skal cykle et par kilometer i skole, så er det kritisk, I know..

Jon var igennem en knæoperation i sommers og er kommet sig rigtig fint, selvom det var en hård omgang lige efter, så var det det hele værd. Han er igen fuld funktionsdygtig. Det undre mig bare at mit er kommet så pludseligt og så markant?
Hvis i har oplevet lignende så må i gerne dele erfaringer, måske der sidder nogen der ude med gode ideer til, hvad mit næste step er?

Nu er det påskeferie og jeg vil give min krop fred og ro og den eneste form for motion, det bliver lange gåture med børnene og det passer mig så fint.

Rigtig god påske til jer og hvis i mangler lidt inspiration til hvad i kan foretage jer i påsken så tjek min guide ud i gårdsdagens indlæg:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Lotte Marie
  marts 25, 2016 at 8:48 am

  Det kunne lyde som mine knæproblemer og de kan afhjælpes til en vis grad af den rigtige træning. Prøv at Google patelloferomeralt smertesyndrom og se om dine symptomer passer ind. Der er godt nok en skraldespandsdiagnose, men der er gode erfaringer med korrekt træning.
  Og sørg så i øvrigt for at tale med lægen for det kan jomvære noget andet.

  • Reply
   blonde toner
   marts 26, 2016 at 12:29 pm

   tak det vil jeg gøre:)

  Skriv kommentar