Når drømme realiseres... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Når drømme realiseres…

sommerhus

Vi har vel allesammen drømme her i livet, nogle større end andre og nogle mere realistiske end andre. Jeg har mange drømme og flere af dem er allerede gået i opfyldelse.. Jeg har en skøn mand og to underskønne piger, så hvad mere kan man egentlig drømme om, ja jeg ved det næsten ikke.. Men der er dog stadig massere af drømme og massere af tanker for fremtiden:)

For 4 år siden købte vi et lille sommerhus, eller rettere sagt en grund med et dødsbo til totalrenovering. Projektet har siden hen taget en drejning og er blevet noget mere omfattende. Fra at være et renoveringsprojekt der blot lige skulle tage et års tid, til at blive et projekt “byg nyt sommerhus” – så det er hvad de sidste år har budt på.. Og billedet øverst er fra sommerhuset og det kæmpestore æbletræ stod der da vi overtog det, hvor heldig har man lov at være..

Og tænk engang, nu kan vi snart se lyset for enden af tunellen. Om et par måneder skulle der gerne stå et helt nyt sommerhus, ikke bare et hvilket som helst sommerhus, men vores sommerhus. Et sommerhus som vi selv har tegnet og bygget og hver en centimeter i det hus er overvejet nøje og alt er gennemtænkt ned tl mindste detalje. Det bliver ikke et stort og fancy sommerhus, men det får en fin størrelse og er funktionelt. Vigtigst af alt, så er det hyggeligt og intet sommerhus uden en brændeovn, så det er der selvfølgelig:)

Når man som os bor i en lillebitte lejlighed i storbyen, så har man ekstra meget brug for at komme væk og hvad er bedre end et sommerhus med en stor grund hvor børnene kan boltre sig. Jeg er så fascineret af, at man kan eje et stykke jord og “gøre hvad man vil” med den.

Til tider har det været hårdt arbejde, at nå der til hvor vi er i dag. Hele grunden har nærmest været gravet op, så vi kunne komme til at dræne grunden. Ting vi selv har gjort og det har fandme (undskyld mit sprog), været hårdt arbejde. Når det så er sagt, så har vi stadig været gode til at bruge det, trods manglende sommerhus. I sin tid da vi overtog det startede vi med at renovere et anneks og bygge et lille ekstra anneks, som vi så har kunne bo i de sidste par år og det har fungeret ganske fint, lidt primitivt med camping toilet og udendørs bruser, men det må man tage med i sån en byggeprocess:)

sommerhus1

Det er fantastisk, at være en del af sån et projekt fra start til slut og nu glæder jeg mig bare så meget til, at vi kan begynde at flytte møbler ind. Og så skal sommeren ellers bare nydes med familien og forhåbenligt en masse skønt solskin og ture på stranden som ligger under 1 km fra sommerhuset. Der er stadig massere der skal laves, selvom det nye hus står færdigt, så vi kommer ikke til at ligge på den lade side, men vi har aftalt at vi gør det i vores tempo, så vi kan nyde vores lille fristed.

Med to små børn er trangen til frisk luft pludselig blevet meget større, end hvad den har været tidligere og det er skønt at kunne åbne havedøren ud til en stor have og bare nyde freden og roen. Jeg lover at komme med en lille update når det står færdigt og nogle flere billeder:)

– God lørdag –

Følg bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar