Når det pludselig giver mening.. - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Når det pludselig giver mening..

paaske

Det med traditioner er egentlig ikke noget jeg har gået så meget op i, men nu hvor jeg har fået børn, så får det pludselig en helt ny betydning og det giver pludselig mening at gå op i. Nu nyde jeg at give høtiderne en hyggelig og familiær betydning og det er vigtigt for mig at skabe lidt traditoner, så det er noget mine piger ser frem til og mindes som noget godt:)

Højtider må på ingen måde gå hen og bliver overfladiske og  “påsat” hvis man kan sige det. Nej det skal være oprigtig glæde og være noget man nyder – en tid hvor man hygger sig med dem man holder allermest af, uden en masse krav. Ingen tvang, men hygge er nøgleordet.

Påskeferien lakker nu mod enden, men det har været en skøn en af slagsen og vejret har budt på skøn sol og massere ude aktivitet. Ferien er blevet nydt til fulde, med råhygge både ude og indendøre, med påskefrokoster, familiebesøg, gåture og legeplads besøg. Det er en tid jeg virkelig nyder, nu hvor man for alvor kan mærke foråret, trods de stadig lidt kølige temperature. Det er den bedste tid på året, for så ved man at hele sommeren venter forude:)

Højtider bliver nu “dyrket” på en helt ny måde og det giver så meget mere mening, nu hvor der er børn indblandet. Det er dejligt at kunne give dem en masse oplevelser og se glæden i deres øjne, når de oplever noget for første gang eller bare synes det man har fundet på er det fedeste.

En af de traditioner jeg tager med mig, er selvfølgelig påskeægs-jagt i haven – en skøn tradition. Det var så fantastisk at se hvordan Vigga åd det hele råt. Hun nød at tumle rundt i oldemors lille have og lede efter påskeharen og påskeæg.. Begejstringen var så stor, når hun fandt et påskeæg og glæden i hendes øjne var ikke til at styre. Det var ikke så meget indholdet i påskeægget, men mere jagten i sig selv der hittede. Øjeblikke som disse, vil man ikke være foruden, det gør det bare endnu mere fantastisk at være mor.

Næste år, så kan begge piger være med og der håber jeg da bestemt også, at vi skal på påskeægs-jagt i oldemors have:) Og ja billederne taler vist for sig selv, det var en skøn dag og vi glæder os allerede til næste påske.

paaske1

Så må i bare nyde det sidste af påsken – tak fordi i læser med:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Charlotte / Rebel Against Yourself
  april 10, 2015 at 11:50 am

  Det ser så hyggeligt ud. Det er en tradition jeg tror jeg vil indføre næste påske også. Vi har aldrig selv brugt det med at finde æg da vi var lille, men det ser enormt hyggeligt ud, så det er helt sikkert noget vi skal have indført for Lucas 😀

  • Reply
   blonde toner
   april 10, 2015 at 1:28 pm

   ja det er så hyggelig en tradition, så klart noget der kan anbefales at indføre som tradition. Til trods for at Vigga er så gammel, så kunne man virkelig fornemme hun synes det var sjovt og sugede det hele til sig, med stor nysgerrighed:)

  Skriv kommentar