Når dagene flyder sammen, hængepartier og en lille snak om fremtiden..  - Blondetoner
Hverdagsglimt

Når dagene flyder sammen, hængepartier og en lille snak om fremtiden.. 


Det har været en ret smuk og solrig lørdag, hvor efteråret har vist sig fra sin milde side. Præcis som jeg nyder efteråret allermest. De sidste par dage har været ret triste, regnfulde og grå og det føles mest af alt som om dagene flyder sammen.. 
Som i sikkert har bemærket her på bloggen eller på Instagram, så er vi endelig rykket op i huset og er kommet nogenlunde på plads, men der er stadig lidt vej til vi er rigtig på plads og derfor også stadig en del hængepartier. Vi skal i gang med brændeovnen, som er noget af det jeg glæder mig helt vildt til. Det er så svært at forestille sig, hvordan det kommer til at se ud, når den kommer på plads, men håbet er selvfølglig at det passer ind i husets stil og at vi bevare en del af hyggen med den åbne ild..
For mig flyder dagene generelt lidt sammen, da jeg frem til midt december skriver min afsluttende opgave og inden længe står som færdiguddannet brand designer. Spændende og mega skræmmende på samme tid. For mig er det en stor ting at blive færdig og meget voksent, hvis man kan sige det. Jeg ved godt jeg er gift, har to børn er husejer og det er alt sammen noget man forbinder med voksenlivet, men på mystisk vis føler jeg det mere skræmmende at skulle på arbejdsmarkedet, end noget andet. Det er et helt nyt kapitel som begynder inden længe og jeg skal finde min plads et sted i samfundet, hvor jeg føler mig godt tilpas, har fleksibilitet og samtidig kan udfordre mig selv. Det er mange ting på en gang og rigtig svært at forestille sig hvor man ender. Jeg er ret åben i min fremtidige jobsøgning, men stiller også krav til et godt arbejdsmiljø og hvor jeg stadig har tid til familien. Hvordan det hele skal gå op i en højrere enhed, det må tiden vise. 
Når man skriver opgave, så bliver dagene meget ens og den eneste grund til de ikke allesammen ligner hinanden er fordi jeg bevidst har valgt at holde mine weekender fri med familien og arbejder intensivt i hverdagene. Det kræver selvdisciplin, struktur og overblik at komme igennem og jeg er ret glad for at jeg skriver opgave med en anden. Det gør det nemmere hvis man rammer en mur og man har et ansvar over for hinanden. Jeg synes vi er kommet godt fra start, men der er lang vej igen før vi står med en færdig rapport og dernæst et færdigudviklet koncept, som er det vi stiler efter. 
Lørdagen er blevet brugt på fødselsdag og lidt praktiske gøremål og to børn der i den grad prøver grænser af. Så ærligt er jeg en lidt brugt og træt mor. I aften står den på film og sofahygge, meget tiltrængt efter en uge, der føles lidt lang.. 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Louise Raun
  oktober 30, 2016 at 11:05 pm

  EJ, hvor kan jeg genkende det du skriver om fremtiden. Jeg er færdiguddannet sygeplejerske til Januar og jeg kan næsten ikke komme i tanke om noget mere skræmmende lige nu, end at skulle søge job og begynde at arbejde rigtigt og på fuldtid.
  God fornøjelse og pøj-pøj med opgaven 🙂

  Vh. Louise / sludrechatol.com

  • Reply
   Camilla
   oktober 31, 2016 at 11:54 am

   Tænk at man kan være så nervøs for at komme ud på arbejdsmarkedet, men for mit vedkommende er det nok også lidt det med at komme væk fra det trygge og fleksible studieliv. Jeg har svært ved at se hvordan det hele skal hænge sammen med to små børn, fuldtidsjob og alt det praktiske. Men altså, det fungerer jo for så mange andre, så mon ikke også vi kan finde ud af det, når vi når der til..

   Held og lykke til dig:)

  Skriv kommentar