Musthave til foråret.. - Blondetoner
Mode og livsstil

Musthave til foråret..

cashott

Se lige disse skønheder… Jeg kunne slet ikke stå for dem, et absolut MUSTHAVE i min forårsgarderobe – en sneakers der er indbegrebet af rå lækkerhed, samtidig med, at den let kan kombineres med både sommerkjoler og slidte jeans – Lige efter min smag.. Og så er de super lette at komme i, da det er en slip on sneakers. Super praktisk når man som jeg for det meste altid har en bay på armen eller tusind tasker og poser:)

Jeg glæder mig virkelig til at komme ud og lufte dem, når foråret for alvor rammer DK. Som jeg altid har sagt, så kan en kvinde aldrig få for mange sko – tværtimod man skal have sko til en hver lejlighed..

Disse skønne slip on sneakers fra Ca Shoot er lavet i den lækreste ruskindskvalitet, der er præget, så det ligner Python skind og den hvide sål er patineret en smule, så den ser lidt brugt ud. Netop Python “look a like” har jeg en svaghed for og de kommer til at gå perfekt i spænd, med min Python taske – nu kan foråret bare komme an, jeg er sååååå klar.

Ca Shott laver mange forskellige modeller af denne slags, så det er bare om at finde netop den, der lige passer til en. Til dem der kunne være interesseret i et par eller lignende, så kan deres forskellige modeller ses og købes LIGE HER

cashott2

 Følg gerne med på BLOGLOVIN og INSTAGRAM så bliver jeg så glad:)

God shoppelyst og rigtig god weekend

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Lou
  februar 16, 2015 at 1:18 am

  De er bare rigtig fine. Hvordan er de i str. og sidder de fast på foden, eller tror du de kan komme til at slubre?

  • Reply
   blonde toner
   februar 16, 2015 at 10:20 am

   det er helt normale i størrelsen og de sidder rigtig fint til om foden, så ingen slubren..

  Skriv kommentar