Mors dag..."et tomrum der ikke kan erstattes" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

Mors dag…”et tomrum der ikke kan erstattes”

camilla

Mors dag.. Er det bare mig, eller har der været ekstrem meget fokus på mors dag, i hvert fald de sidste 14 dage. Præcis samme show, som ved alle de andre “mærke dage” valentines dag, fars dag.. WTF jeg bliver sindsyg af alle de reklamer og alle de shops der lokker folk i fordærv med mors dags kampagner.. I virkeligheden, så er det vel langt federe at blive husket på en hvilken som helst anden dag, for så ved man, at det rent faktisk kommer fra hjertet af og ikke af tvang

I bund og grund, så er det jo bare en dag som alle andre, lige bortset fra at mor skal hyldes og det tjener blomsterhandlerne blandt andet godt på, for ikke at tale om alle de shops, der køre “mors dag” tilbud eller særlige kampagner.. Det er altså lidt spøjst som noget kan blive så stort..

Da jeg var barn kreerede jeg altid et eller andet til min mor og skrev små kort med diverse kærligheds ord.. Og det kan jeg bare ikke længere.. Måske derfor jeg er ved at brække mig (ja undskyld, men det er sån jeg har det) når nogen nævner “mors dag”.

Jeg bliver konstant mindet om at min egen mor ikke længere er her og det gør sku ondt.. Jeg er sikker på, der faktisk sidder rigtig mange der ude, som bliver trist til mode ved de mærkedage der er gennem året.. Det kan jo både være savn, sorg og ensomhed der rammer. Ofte minder det en om personer man savner og ikke har omkring sig længere.. Og som flere medier også har haft fokus på så fylder ensomhed også rigtig meget for mange mennesker..

Og hvad så, når man selv er blevet mor –  ja hvad så..? Jeg bliver fyldt med kærlighed hver dag af mine små banditter, “mors dag eller ej”, og jeg er sikker på at nok skal komme med en masse fine tegninger og søde ord gennem tiden. Men bare fordi man selv er blevet mor,  så kan man jo godt savne sin mor. For mig er det også stadig meget tæt på, knap to år.. Så måske det bliver lettere med tiden.. Ja det hele blev vist lidt roddet.. og selvflgelig ønsker jeg jer alle en skøn mors dag med jeres kære

Og med det sagt, så sender jeg en ekstra kærlig tanke til min overskønne og helt igennem fantastiske mor, som jeg elskede over alt på jorden og for fanden hvor jeg savner hende.. Et tomrum der ikke kan erstattes..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

 • Reply
  Mari-Louise
  maj 10, 2015 at 12:20 pm

  Jeg kan ikke set noget galt i, at i hverdagens stress og jag man en dag om året “hylder” sin mor, mødre, fædre, kærligheden generalt.
  Ja blomster handlerne tjener godt på det, GUDSKELOV! Blomsterhandlerne er trods alt, også bare mennesker der skal have mad på bordet, og nok ikke der folk smider sine penge mest i hverdagen.
  Så er vi da også på rette vej, hvad angår, finanskrisen og folks nærige pengepunge.

  Der er jo også mange reklamer når det er jul, og jule tilbud, adventsgaver m.m. Og “køb ind til påskefrokosten her”

  At det er noget der minder dig om, at din mor ikke længere er i blandt os, kan jeg sagtens forstå og har dyb medfølelse med dig.
  Men i stedet for, at bruge denne dag for at mindes din mor ikke længere lever, så mind dig, det din mor var, da hun levede, og alle de gode ting i havde sammen netop på denne dag.

 • Skriv kommentar