Mon 4 bliver til 5... - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Mon 4 bliver til 5…

gravidny

Midt i alt turmulten omkring vaccinationer, ammeproblemer
og sygdom på skift, så må vil jeg lige runde emnet om, hvorvidt 4 bliver til 5 her hjemme i 2015?. Et spørgsmål jeg efterhånden er blevet stillet mange gange, for ikke at sige rigtig mange gange. Nupper i ikke lige en tre’er? Men til det kan jeg så svare “nej” der kommer ikke en tre’er i 2015 og heller ikke i 2016 eller 2017. Faktisk er det slet ikke planen, at vi skal have flere børn, end de to underskønne piger vi allerede er så heldige at være blevet beriget med. Min mand og jeg har altid været ret så enige om, at to børn ville være perfekt og det holder vi stadig ved.

Nu har vi jo også valgt at få vores piger meget tæt på hinanden, så tæt at der kun er 13 mdr der skiller dem ad, så de er det man kalder pseudotvillinger. Det kræver sit at få børn så tæt på hinanden, da den “store” i dette tilfælde,  stadig er meget lille og meget afhængig af mor og far. Men som flere, meget kloge psudotvillingemødre siger, så er det benhårdt det første års tid og så begynder det at blive nemmere og nemmere, da børnene begynder at kunne bruge hinanden mere og mere.

Det var heller ikke planlagt, at Molly skulle komme så hurtigt efter Vigga, men sån kan det gå:). I mit tilfælde var jeg ikke så opmærksom på, at der er noget der hedder en ægløsning inden menstruation. Men men men vi vil bestemt ikke være foruden den lille lækkermås og vi har altid ønsket at få vores børn tæt på hinanden – og det skal jeg da lige love for, at vi også har fået:)

Det kunne sikkert være skønt med en 3’er og for den sags skyld en 4’er, når man nu er i gang, meeeenn vi holder ved to:). Man kan Selvfølgelig aldrig udelukke det, men jeg vil sige det sån,  at denne gang bliver det ikke kun ved snakken, når der bliver talt om prævention. Nej nu er jeg hoppet på en kobberspiral, så den sætter jeg min lid til og satser på, at jeg ikke bliver gravid igen, i hvert fald ikke de næste 5 år.

I år vil jeg bare nyde min lille familie og vores forhåbenligt snart færdigbyggede sommerhus – jeg kan næsten ikke vente.. Og så ser jeg frem til, at jeg denne sommer rent faktisk kan få lov at tage et glas vin eller 3. De sidste to somre har jeg været gravid og det har gjort, at jeg kan snart ikke huske hvad det vil sige at dele en flaske vin eller nyde en kold øl:)

Jeg må indrømmer, at jeg virkelig også ser frem til at få min krop “for mig selv” efter to graviditeter så tæt på hinanden – det er jo et massivt pres man udsætter din krop for og jeg må være ærlig og sige, at den ikke længere er hvad den har været.. Men det er vidst en helt anden snak.. Og der skal vist lidt mere en bare et indlæg på bloggen til at rette op på den:P

Følg bloggen på INSTAGRAM og BLOGLOVIN så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Rikke
  februar 26, 2015 at 8:55 pm

  Hvor lyder du bare afklaret ift ikke at få flere børn. Sådan har jeg det ikke engang efter 4 børn!!! 😀
  Enig, det er voldsomt for kroppen og det kræver en del mere end at blogge at få den i samme stand som inden fødslerne 🙁

  • Reply
   blonde toner
   februar 27, 2015 at 9:48 am

   ja jeg er nu ret afklaret.. men atger så meget hatten af for jer der får flere og 4 børn og du er ikke afklaret SEJT:) men ja kroppen skal virkelig have en god gag stram op hi hi

 • Reply
  Katrine
  februar 27, 2015 at 1:39 am

  Hvorfor dele en flaske vin? 😉

  Dejlig blog 🙂

  • Reply
   blonde toner
   februar 27, 2015 at 9:47 am

   tak for de søde ord.. ja hvorfor egentlig:P

  Skriv kommentar