Mod mørkere tider... "Efterår, uld-tid og højdepunkter" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Mod mørkere tider… “Efterår, uld-tid og højdepunkter”

efteraar

Så har vi taget hul på efteråret og jeg skal love for at dagen i dag startede meget våd og grå.. Det har tordnet hele morgenen her i København.. Lidt hyggeligt, når man har været hjemme med begge pigerne. Vuggestuen holdt lukket i dag, så der er blevet holdt tidlig weekend.. Den har  stået på Ramasjang, snacks og hygge i stuen..

Det er med blandede følelser at tage hul på september måned, for så ved man at sommeren er slut og vinteren venter forude.. Jeg kan tydligt mærke at mørket er på vej. Specielt om morgenen. Det kan hurtigt blive nogle lange kolde og meget våde måneder vi har i vente og lige nu er der lang tid til foråret kommer.. Det er nok den tanke, der gør det hele en smule deprimerende for sån en som mig, der har brug for mit daglige fix a solskin, ellers går jeg helt i vinterhi..

Selvfølglig er der også gode ting i vente.. Jeg elsker de smukke efterårsfarver der pryder naturen. Det lægger op til hyggelige ture i skoven, hvor vi skal samle blade, kogler og andet vi kan bruge til indedørs kreativitet.. Vigga er netop kommet i en alder, hvor så noget er rigtig hyggeligt og hvor hun rent faktisk gider at side stille på en stol:). Det er sjovt som der er mange ting, der giver meget mere mening mår man får børn og pludselig får det en anden betydning.. Det er bare om at nyde det..

Hvis der er noget jeg glæder mig til, så er det at holde jul med min lille familie i sommerhuset, noget jeg har snakket om siden vi købte grunde for 4 år siden, så det er lidt vildt det rent faktisk kan lade sig gøre i år.. Vi skal bare koble af og nyde frede og roen og ikke mindst haven, når der forhåbenligt kommer lidt sne.

Pigerne har fødselsdag i henholdsvis november og december, så det er uden tvivl også nogle af højdepunkterne dette efterår og vinter. Molly runder sit første år og Vigga de to.. Så det skal selvfølgelig også fejres. Vi har valgt ikke at holde navngivnings fest for Molly endnu, men i stedet for, så slå det sammen med hendes 1 års.

Det er uldens tid vi går i møde. Vi er stor fan af uld generelt, men favoritten er klart uld-undertrøjer eller uld-silke undertrøjer – så meget at vi bruger det hele året rundt. Og ja uld kan bruges året rundt, for det tilpasser sig kroppens temperatur og virker kølende når børnene bliver meget varme og leder fugten væk fra kroppen og varmer når de eventuet fryser, så uld er og bliver uundværligt. I efteråret er der endnu mere behov for lækker uld og jeg har netop gjort mig et par gode køb hos Naturbarn.dk der har alt inden for uld og det største sortiment af joha uld, så det er et besøg værd, hvis i skal have fyldt lidt op på hylderne.. På billedet er vigga i et lækkert uld/silke sæt fra Joha. Vi er vilde med joha som basic uld og ja så supplere vi gerne med lidt uld-lækkerier fra de andre mærker.

– God weekend –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Winnie
  september 4, 2015 at 9:16 pm

  Hejsa, bruger du uld-undertrøjer inden under bodyen fx? Jeg har altid købt uldbodyer men overvejer i år uldundertrøjer i stedet da jeg er mest til bodyer fremfor bluser som det yderste lag

  • Reply
   blonde toner
   september 4, 2015 at 9:20 pm

   Jeg bruger uldbodyer uden ærmer til begge pigerne.. Det får de under både body eller bluse.. Så de altid har det som det inderste lag.. Har man et lidt varmere barn, kan uld/silke modellen være en fordel at vælge.. Begge er super lækre.. Når det er rigtig koldt kan jeg også godt finde på st bruge kort levede uldbodyer, men ellers er det altid uldbodyer uden ærmer, så det ligner altså en undertrøjer, men stadig som body..:) håber det gav mening, ellers så spørger du bare..

  Skriv kommentar