Moccs love - Blondetoner
Børnemode Diverse

Moccs love

moccs1

Kom sol, kom sommer, så vi kan få luftet de fine nye moccs. By Clara er kommet med nye forårsfarver på deres ret så populære moccs. Jeg kunne selvfølgelig ikke stå for den fine nye rosa forårsfarve, og så tilmed i ruskind. Jeg har virkelig en svaghed for ruskind, det er bare så lækkert og blødt. Og perfekt til små sommerfusser, når der skal tumles i haven. By Clara laver moccs til drenge og piger og i både ruskind og skind, så der burde være lidt for en hver smag.

Til dem af jer der måske har købt moccs tidligere, så vær lige obs på de nye størrelser de er kommet med, for der er ret stor forskel på størrelserne. Vi måtte i hvert fald lige justere lidt i størrelserne:)

De kan både bruges inde og ude, og de gør sig godt til de små sommerfusser. Som noget nyt laves de nu også til de helt små i str. 0, så nu kan Molly tilmed også få et par. Så krydser jeg bare fingre for, at hendes fødder ikke vokser for hurtigt, for så kan hun ikke passe dem ret længe.. Eller må der suppleres lidt i størrelserne, hvis det bliver aktuelt hen over sommeren.

moccs

– god dag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  april 10, 2015 at 10:20 am

  Åhh vi elsker også de fine moccs fra By Clara.

  • Reply
   blonde toner
   april 10, 2015 at 10:24 am

   Ja de er også så fine.. Og ruskinds modellen er altså såååå fin her til sommer:) god weekend

  Skriv kommentar