Mini voksne med attitude - Blondetoner
Mor og barn Sponsoreret

Mini voksne med attitude

Annonce.

Nu nærmer vi os jo den søde juletid og der skal købes gaver til de små. Men hvad skal man lige købe? Det er ikke altid let at finde ud af!. Der er stor forskel på børn og derved også, hvad de leger med. En ting er sikkert og vist, alle børn kan lide at lege og hertil høre legetøj ret ofte. Børn er ofte glade for rollelege og kan rigtig godt lide at immitere os voksne og benytte de gadgets vi benytter, en slags mini voksne, kan man vel kalde det. Herhjemme er Molly særligt vild med at snakke i telefon. Det hun siger, giver endnu ikke den store mening, men der er ingen tvivl om, at hun for længst har fanget telefonens funktion og hvordan den skal benyttes. Små mennesker med store behov, det er lidt hvad jeg kalder vores piger. De er helt med på hvordan elektronik er en aktiv del af vores hverdag og naturligt nok, så vil de gerne være en del af det:)

Jeg skrev et lidt længere indlæg om Kidz delight og deres elektronik gadgets til børn i indlægget her. Et sjovt element for de små, der er glade for legetøj, der spiller og siger lyde og aktivt kan bruges i en leg. De har lavet en fin lille film, hvor i kan se de forskellige gadgets i brug, som jeg lige synes jeg vil dele med jer, måske nogle af deres gadgets er et bud på en kommende julegave.

I kan finde de forskellige gadgets her


Hvis ikke i fik læst gårdsdagens indlæg, så kan i med god grund gøre det her, for der er glæde og spænding for alle pengene:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar