Min vintergarderobe + rabatkode - Blondetoner
Mode og livsstil

Min vintergarderobe + rabatkode

vinter

Man kan for alvor mærke der er sket et skift i vejret, eller i hvert fald i temperaturene. Det er blevet en del koldere og det er på tide at finde de lidt tykkere jakker frem og de forede støvler, for ikke at snakke om halstørklæder.

Sidste uge bød chancen sig for at spare lidt penge på en super lækker jakke. Faktisk noget jeg længe har gået og luret lidt efter. Kravet var at den skulle være kort, enkel, sort og selvfølgelig varm.  Alle de krav opfylder denne mega lækre jakke fra Inwear. Den har en super pasform og man kan slet ikke mærke man har den på. I kan finde den LIGE HER

Ud over vinterjakke, så har jeg anskaffet mig et par vinterstøvler og dette år faldt valget på de helt klassiske bamsestøvler fra UGG i sort. Som i sikkert har bemærkey, så er jeg ret glad for sort, da det kan bruges til alt og så går man aldrig galt i byen med et par lækre vinterstøvler fra UGG. I kan finde dem hos Growingfeet.dk og den specifikke sorte, lave model kan købes LIGE HER men de bliver revet væk år efter år, så man skal vist ikke vente for længe.

Som ekstra bonus har jeg skaffet en lækker rabatkode til de interesserede. I kan spare 100 kr, hvis i køber for minimum 500kr. I skal blot indtaste koden:blondgf100. Koden gælder til og med 30.11.2015 og kan bruges så mange gange i har lyst. (gælder ikke på allerede nedsatte varer og kan ikke kombineres med andre rabatter)

Hvis ikke i har været forbi Growingfeet.dk så er de klart et besøg værd, da de huser alle de lækreste mærker og et af DK’s største udvalg inden for både børne- og damesko. I finder deres kæmpe udvalg LIGE HER – så der er altså mulighed for både at sikre sig sko til børnene og sig selv på samme tid.. Hvis i er i tvivl om størrelser eller mangler gode råd, så har de flere gode størrelsesguide og skoråd LIGE HER

I skal da ikke nsydes for et par billeder af herlighederne og vinterjakken er faktisk blevet indviet i dag.

vinter2

vinter1

XX

Camilla

( Reklame – Indlægget indeholder affiliate)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar