Min nye kærlighed - "By Malene Birger" - Blondetoner
Diverse Mode og livsstil Tilbud og rabatkoder

Min nye kærlighed – “By Malene Birger”

birger1

Så kom min længe ventede pakke fra “By Malene Birger” endelig. Jeg har spændt gået og ventet på pakkeposten hver dag, men den har været længe undervejs, trods den er købt mellem jul og nytår. Bare indpakningen i sig selv, er så lækker – jeg elsker at få pæntindpakkede pakker, det giver bare lige en ekstra tilfredshedsfølelse. Det er lidt ligesom juleaften – forskellen er bare at man godt ved hvad pakken gemmer på:).

Hvad gemmer pakken så på – selvfølgelig den smukke grå “Cameliu leopard cardigan” fra AW14 kollektionen. jeg har siden den kom frem i efteråret gået og sukket over denne cardigan, men synes den var en smule dyr, så nu måtte det være, med hele 40% i rabat, kan man jo ikke sige nej. Cardiganen har løs pasform og er lavet i den lækreste mohair-kvalietet – meget bedre bliver det bare ikke.. Det bliver absolut en af mine favoritter her til foråret, hvor den snildt kan bruges som overgangsjakke. Generelt har jeg en svaghed for lange oversize cardigans. Min favorit til dato, er Acnes lange Raya model, den har jeg stortset boet i hele efteråret, men den får nu kamp til stregen, af denne nye overlækre skønhed:D.

Til dem af jer der kunne være interesseret i denne lækre sag, så er den stadig at finde på “By Malene Birgers” hjemmeside med -40% dog er det begrænset med størrelse, men den findes ligeledes i en brun udgave. Der er stadig massere af andre gode tilbud at hente på deres side..

birger birger2 birger3 birger4 birger5

 Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

3 Kommentarer

 • Reply
  Jamika
  januar 7, 2015 at 3:45 pm

  I do not even know the way I stopped up right here, however I assumed this submit was great.
  I do not recognize who you are however definitely
  you’re going to a famous blogger in case you aren’t already.

  Cheers!

 • Reply
  Amalie
  januar 7, 2015 at 10:58 pm

  Super fin, kom til at tænke på om du kunne lokkes til at lave et indlæg om pænt tøj at amme i, du ser altid så godt ud, og jeg har lidt krise over hvad jeg skal investere i, når min Lillemand kommer til verden.. Er allerede træt af toppe og cardigans, som man går sååå meget i til sidst i graviditeten. 😉
  Amalie 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 8, 2015 at 10:41 am

   Hej Amalie.. Åhhh ja det er også svært med det ammevenlige tøj, men jo det kan du tro jeg godt kan. Det med at finde ammevenlige tøj er også ret nyt for mig.. Men jeg går meget efter “normalt” tøj.. Har dog også lidt ammetøj, hvilket må siges at være ret så smart:) hold endelig øje med blokken, så kommer der helt sikkert et indlæg..:)

  Skriv kommentar