Min Juni - "På godt og ondt" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Min Juni – “På godt og ondt”

juni

Juni, du har været god og mindre god på en og samme gang. Den første rigtige sommermåned i følge kalenderen, men kigger vi på vejrstatestikken, så har det ikke budt på mange sommerdage, måske en enkelt eller to, det er vidst hvad det er blevet til – ikke just noget at råbe hurra for.. Men så er det godt, at juli i det mindste ser ud til at bringe sommer over landet. Jeg har tilbragt dagen udendørs i skøn sol, sammen med mindste guldet. Mon sommeren er kommet for at blive, det vil tiden vise..

Trods det halvsløje danske sommervejr juni, så har det været en god måned. Det blev måneden, hvor vi for alvor kunne flytte ind i vores ny byggede sommerhus. 4 års hårdt arbejde, der nu har båret frugt og jeg nyder virkelig min nye sommerhus idyl, min nye livsstil som deltids haveejer, det er i intet mindre end fantastisk.

Freden, roen, fuglekvidren, den friske luft, ingen stress og jag, blot en følelse af at slippe væk fra storbyens støj og hverdagens til tider sure pligter.. Stemningen er helt magisk og bedst af alt, så kan vi nyde den skønne have. Det er guld værd med to børn.

Vi har netop fået anskaffet os en markise, det kan virkelig anbefales. Hold nu op hvor er det bare fedt, at kunne køre den ud, når man har behov for lidt skygge, eller vil undgå aftenduggen, sån en sen aften, hvor man alligevel sidder på terrassen og nyder et koldt glas rose eller to.. Det er noget af det, som jeg ser frem til, nu hvor amning snart er slut. Jeg har stort set ikke rørt alkohol de sidste 2,5 år. Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at jeg har savnet at kunne nyde et enkelt glas eller to.

Juni har dog også været en smule hård. Mollys hoste, der formentlig har udviklet sig til asmatisk bronkitis. Hun er i behandling, men jeg synes ikke rigtig det har dens tore effekt indtil videre.. Humøret fejler dog ikke noget. Vi skal forbi lægen i morgen til tjek og hvis det er nogenlunde ok, så skal hun have sin 5 måneders vaccination, som er blevet udskudt. Hun runder snart de 7 mdr, så det er vidst ved at være på tide..

Hvad endnu mere håbløst er, så er de den alen lange venteliste til den vuggestue, som Molly er skrevet op i. Det ser ret sort ud – faktisk kan jeg slet ikke se, at vi nogensinde skal få en plads til hende, i samme vuggestue som Vigga. Det er op af bakke og jeg må indrømme, at jeg mest af alt prøver på at glemme det.

Jeg ved godt det vuggestuestarten kommer tættere og tættere på, men ærgligt så ved jeg ikke lige hvad jeg skal stille op. Jeg har forgæves prøvet at råbe pladsanvisningen op, men uden held, der er og bliver ingen søskendegaranti i Københavns kommune. I værste fald, så bliver vi nødt til at placere Molly i en anden institution, men det kan jeg ikke rigtig forholde mig til, da jeg ikke ønsker en anden plads.

Jeg håber stadig på et mirakel, men som dagene går, kan jeg jo godt se, at det ikke ser så godt ud.. øv øv.. nok om det.. Er sikker på, at der sidder flere der ude, de kan nikke genkendende til pladssituationen med lange ventelister og manglende søskendegaranti. Hvis der gør, så vær venlig at fortælle mig hvad jeg skal stille op??

For det ikke skal være løgn, så afsluttede jeg lige juni måned med en gang brystbetændelse – av av det gør pokkers ondt. Heldigvis var jeg hurtig afsted til lægen og kom i medicinsk behandling, så det er heldigvis allerede på retur.

Nu ser jeg frem til en skøn juli måned hvoraf 3 af ugerne skal bruges i sommerhuset med pigerne. Der holder vi nemlig officielt ferie og den starter på fredag. Jeg krydser fingre for at det gode sommervejr fortsætter.

Mon nogle af jer skal holde ferie i det danske land, så vær ikke bleg for at smid en kommentar. Hvis i har inspiration til sjove ting mn kan foretage sig med to små børn, så del ud af jeres guldkorn.

God dag til jer

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar