Min Januar - på godt og ondt - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Min Januar – på godt og ondt

minjanuar

“Min Januar – på godt og ondt”

Årets første måned er gået og vi er allerede et par dage inde i februar. Jeg har lavet et lille tilbageblik, på godt og ondt.. Bedre sent end aldrig, så her kommer min januar.

Januar har budt på lidt af hvert – desværre har sygdom fyldt en helt del og det har taget en del kræfter at komme ovenpå igen, men sån er det med småbørn og specielt når man har en lille en der går i vuggestue – de slæber jo alt med hjem..

Måneden har været ret så kedelig og grå, dog med solstrejf ind i mellem – der får man lige en snært af foråret, der forhåbenligt snart melder sin ankomst.. Jeg har lidt et had/kærligheds forhold til denne årstid og specielt januar. Julehyggen er forbi og pengene er brugt.. Vejret et altid sån lidt ekstra gråt og koldt, selvom det indtil videre har været ret så mildt.. Det bedste er bare at foråret er på vej.. Jeg kan næsten ikke vente og hvor skønt er det ikke at vide, at man skal være på barsel hele foråret og hele sommeren – bedre kan det ikke blive – jeg er vild med tanken..

Det skønne ved januar er alt det dejlige udsalg, selvom det egentlig allerede starter i december, så høre det for alvor januar måned til…  Samtidig ankommer alle de skønne forårs- og sommerstyles til butikkerne, endnu en indikation på at foråret er på vej..

I år har jeg været så priviligeret at besøge årets modemesse for børn i Forum (CIFF AW15)  – med rig mulighed for at få et “sneak peek” på efterårets mode til børn. Min første messe som officiel blogger. Virkelig hyggelig dag med en masse lækker mode til de små og enormt mange skønne menneskerSmilende ansigt med smilende øjne

Bloggen har nu kørt i 2 måneder og tak fordi i har taget så pænt imod den, faktisk så pænt at den er overgået til premium blog hos bloggers delight som nogen af jer måske har lagt mærke til. Jeg er helt klar over, at jeg er ny i dette “blogland” og der er meget at lære – jeg  betragter mig selv som praktikanten blandt de store mommybloggere. En ting er sikkert jeg nyder mit lille univers – det er mit frirum, der hvor jeg får lov at skrive hvad jeg føler og mener og jeg kan dele alt det jeg holder allermest af, både inde for mode og skønhed.. En ny kategori “i skønhedens navn” blev til i januar. En kategori som jeg selv er meget glad for og så passer den jo fint ind i Yummy-mummy universet:)

I er altid velkommen til at smide en kommentar, hvis der der noget i særligt ønsker jeg skal komme ind på.. Hver end det er en problematik, et skønhedsindlæg, noget moderelateret eller noget helt fjerde. I byder bare ind, så skal jeg gøre mit bedste for at efterleve jeres ønsker.. I fremtiden vil jeg fortsætte med, at dele ud af små og store hverdagsglimt og problematikker – både de gode og hårde stunder..

Måneden har budt på en masse hyggestunder med min lille familie. Vigga har virkelig taget storesøsterrollen til sig, samtidig med at hun drøner der ud af i sin udviking. Molly har rundet sine 8 uger i dag og vokser der ud af både i vægt og højde. Hun trives for det meste med undtagelse af et par skrigeture de sidste par aftener, men mon ikke det blot er en af mange faser vi gennemgår..

Så vil jeg egentlig bare sige tak fordi i læser med og og håber i vil læse med fremover og bliv endelig ved med at dele jeres erfaringer og gode råd. Her til sidst vil jeg da lige opfordre jer til at følge bloggen på
BLOGLOVIN og INSTAGRAM så bliver jeg så gladSmilende ansigt med smilende øjne

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Cana // MORTILTO
  februar 4, 2015 at 8:29 pm

  Dejligt med et lille tilbageblik og velkommen i mommybloggerland! Det er sgu et ret fint sted at være, hvis du spørger mig 🙂
  KH Cana

  • Reply
   blonde toner
   februar 4, 2015 at 8:50 pm

   Tusind tak:) ja det håber jeg du har ret i, der er meget at lære.. Håber at møde nogle af jer med-bloggere med tiden, så må i dele ud af tips og tricks:)

 • Reply
  Kat
  februar 4, 2015 at 11:08 pm

  Jamen jeg sir også velkommen til 🙂 Nu håner jeg bare snart vi mødes til et eller andet 🙂

  Kram fra en anden yummi-mommy-blogger 🙂

  • Reply
   blonde toner
   februar 5, 2015 at 10:58 am

   åhh ja det håber jeg også.. kunne være så hyggeligt:)

  Skriv kommentar