Mid Season Sale -20% i 72 timer // Shopping med god samvittighed - Blondetoner
Mode og livsstil

Mid Season Sale -20% i 72 timer // Shopping med god samvittighed

miintofavoritter

Kan man shoppe med god samvittighed? JA det kan man faktisk. I hvert fald hvis man ønsker at støtte de fysiske butikker i Danmark, frem for de store udenlandske sites, der er med til at gøre det ekstra svært. Miinto.dk gør det muligt at handle direkte i Danmarks bedste fysiske modebutikker og derved opretholde den ekspertise, service og tryghed man forbinder med at handler i de danske butikker. Noget jeg slet ikke selv var klar over. Alt hvad der sælges på shoppen, er fra fysiske butikker rundt omkring i Danmark.

Hvad enndu bedre er, så startede Miinto.dk deres MID SEASON SALE i dag kl. 12 og giver 20% på shoppen. Det gælder om at være hurtig, for som ved alle udsalg, der ryger de bedste ting først og det gæler KUN i 72 timer.

Mid Season Sale køre fra 29.marts-1.april kl.12.00-12.00 – det betyder 3 dage med 20% på shoppen HER – dame, herre, børn, beauty og bolig. Jeg har selv fundet lidt favoritter frem, som bestemt ville være kærkomment her hjemme, men i kan jo selv lurer om der skal fyldes lidt op til enten jer selv, børnene eller måske manden skal forkæles.

So ekstra bonus har jegf ået lov at udlodde et gavekort til miinto på 1000kr, så det er om at holde øje med intagram og facebook i aften. find direkte links nederst i indlægget:)

Jeg har samlet lidt af mine favoritter på billedet i toppen, især den sorte kjole i midten fra Neo Noir er jeg helt vild med, så den skal vist klikkes hjem find den HER

God tirsdag og god shoppelyst

(Indlægget indeholder affiliatelinks og REKLAME)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Christina
  marts 29, 2016 at 1:38 pm

  Tak for tippet! Super lækre kjoler du viser på billedet! Men har vi crashet hjemmesiden? Jeg kan ikke åbne den… 😩

  • Reply
   blonde toner
   marts 29, 2016 at 1:41 pm

   Selv tak..Ja der er vist meget press på i øjeblikket, jeg prøver selv at få bestilt den fine kjole, men man skal være tålmodig:)

 • Reply
  Kristina
  marts 29, 2016 at 2:02 pm

  Jeg kan ikke finde den lyse kjole, kan du sende et link til den, eller fortælle hvilke mærke? 🙂

  • Reply
   blonde toner
   marts 29, 2016 at 2:33 pm

   Den er fra Second female:) så fin. kan ikke lige komme på siden, så kan ikke sende link, men måske en allerede er røget, hvis ikke du kan finde den

  Skriv kommentar