Mason Pearson "den eksklusive hårbørste" +rabat - Blondetoner
"I skønhedens navn"

Mason Pearson “den eksklusive hårbørste” +rabat

image

reklame

Jeg er nok lidt skadet af mit tidligere erhverv som frisør. Det gør, at jeg ikke vil gå på kompromis hvad angår mit hår. Jeg køber gerne rigtig gode produkter og så er der en ting der har ligget højt på ønskesedlen længe, nemlig den meget populære og ikke mindst omtalte Mason Person børste.

Du spørger sikkert dig selv hvad denne børste kan, som en helt normal børste ikke kan? Og det forstår jeg egentlig godt, det er vigtigt at forholde sig kritisk og ikke bare købe for at købe. Det er super ærgeligt at brænde inde med et dyrt produkt eller i denne forbindelse en børste til mange hundrede kroner, så derfor vil jeg da lige i korte træk klarlægge hvad det egentlig er denne børste kan/gør og hvorfor folk der først har haft denne børste, aldrig går over til en normal børste.

Det helt unikke ved en Mason Pearson-hårbørste er, at den har det primære formål at pleje håret under gennemredningen. Børsten masserer hovedbunden og den hjælper effektivt med at fordele hårets naturlige olier ud i længder og spidser, hvorimod normale hårbørster blot reder håret og man opnår derved ikke den plejende effekt.

Børsterne giver den mest skånsomme udredning af selv det mest filtrede hår og det kan jeg skrive under på. Personligt har jeg tendens til hår der filtre og jeg vasker det kun 2 gange om ugen, derfor er det godt med en børste som er skånsom mod de lange længder og ikke bare knækker håret, for det er noget af det jeg tit oplever med de normale børster. Der må man enten opgive kampen mod de filtrede lokker eller være lidt hår og det resulterer i knækkede hårspidser..

Hvis man oplever problemer med skæl, så skulle den også efter sigende være super god og når børsten bruges, virker det som massage for hovedbunden, der fremmer blodcirkulationen og det er med til at skabe et sundere og stærkere hår.

Der findes flere forskellige størrelser og udgaver af børsten, så det er om at finde den der passer til ens hårtype.

Handy Bristle & Nylon BN3, er en mellem størrelse hårbørste, hvor børstehårene er et mix af vildsvinehår og nylon. Denne type børste anbefales typisk til et normalt eller kraftigt hår. Den fåes også i en rejsestørrelse Pocket Bristle & Nylon BN4 er – perfekt til håndtasken, weekendturen eller fitness, og så kan den jo med fordel også bruges til børn, da den har en god størrelse kan findes HER

Hvis man har et mere fint skandinavisk hår så kan Handy Hair Brush Pure Bristle B3 anbefales, da den er udviklet specielt til fint/normalt hår og er med naturlige vildsvinehår. Men i kan jo selv nærstudere de forskellige modeller og finde netop den der passer til jer

Nu hvor jeg har fortalt en masse om de fantastiske børster, så er det vel på sin plads at dele en side hvor i lige nu kan købe børsterne til rigtig gode priser. 4yourhair.dk sælger de lækre børster på deres hjemmeside, i finder udvalget lige HER og desuden har de en masse andre lækre hårprodukter til virkelig gode priser, så det er klart en side der er hver at besøge. De føre også den eksklusive organiske hårplejeserie Angel en Provence, helt uden parabener og parfume, til super priser.

Der er tog mulighed for selvforkælelse eller måske der skal handles et par julegaver. I finder deres brede sortiment lige HER

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar