Man har et standpunkt, til man tager et nyt... - Blondetoner
Hverdagsglimt Sponsoreret

Man har et standpunkt, til man tager et nyt…

udkanstdk

Reklame//

Det er sjovt som ens opfattelse af noget ændre sig med tiden og det man engang troede man aldrig ville ende med at gøre, det er måske, præcis hvad man gør i dag. Men okay jeg er også af den overbevisning, at man har et standpunkt til man tager et nyt. Det er okay at ændre mening, faktisk ville det være en smule foruroligende, hvis ikke man ændrede sig med tiden, det er en ret naturlig ting.

Alle de her tanker om fremtidens huskøb fylder meget. Det er vores næste store step som en lille familie. Og jeg ser det som en KÆMPE STOR ting, at finde et hus. Ikke nok med at man skal finde et der passer til ens pengepung, så er det jo mest af alt vigtigt og finde noget, hvor vi kan se os selv bo på lang sigt. Jeg flytter ikke i hus, for så at flytte igen om nogle år. Nej, jeg eller vi, for vi er faktisk meget enige på det punkt, flytter i et hus hvor vi kan se os selv rodfæste os. Et hus hvor vi kan give vores piger de bedste forudsætninger for en god og tryg barndom. Jeg er klar over man ikke behøver et hus for at skabe de bedste rammer, men i vores verden er det en del af det vi drømmer om, så det er selvfølgelig individuelt

Udkanst Danmark, eller?

I forhold til placering, så må jeg jo indrømme, at jeg er blevet overbevist om, at det at bo tæt på storbyen, bestemt ikke er alfa omega, måske et plus, men jeg vil langt hellere have grønne områder og højt til loftet. Nogle vil allerede her mene der er tale om udkants Danmark, når jeg fremlægger det på den måde. Men men men, hvornår er noget udkants Danmark og hvorfor er det så negativt betonet, for det er det for mange, se fx den lille video med Ole Testrup der i samarbejde med Go’On sætter fokus på udkanst Danmark og hylder hverdagens helte – de sande ildsjælde.

Den glæde der er ved at være en del af noget, det er nogle af de værdier, som jeg i den grad søger hen imod. Havde du spurgt mig for 10 år siden, så var det aldrig kommet på tale. Men der er noget fantastisk ved at bo i en forstad, en lille by, et samfund, hvor folk kommer hinanden ved. Den der “teamspirit” er noget helt særligt. Jeg ser det tydligt med venner og familie der flytter tilbage til barndomsbyen, fordi den er noget specielt, eller rettere sagt, fordi der stod en række mennesker bag byen, som gjorde/gør den til noget bestemt. Den lokale idrætsforening, som er byens stolthed, spejderklubben, som er samlingspunkt, eller den dedikerede træner der altid står klar med et skulderklap. Pludselig værdsætter man de ting på den ene eller anden måde. Måske gjorde man det ikke da man var yngre, eller også gjorde man det netop, men blot uden at tænke over det.

– Man har et standpunkt til man tager et nyt –

Måske i har den samme følelse? Eller selv kommer fra en by hvor værdier og fællesskab vægtes højt? Jeg er ihvertfald fast besluttet på, at det skal med i vores fremtidsovervejelser om huskøb. Vi vil gerne lidt nord på og byer som Birkerød og Bistrup er nu med i vores overvejelser. Mon i har nogle gode bud på byer nord for København, der er gode at flytte til og som ikke koster spidsen af en jetjager, så del endelig jeres viden? 🙂

God aften til jer..


 – Læs næste indlæg HER –

Skærmbillede 2016-04-18 kl. 20.07.07

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Kirsten
  april 19, 2016 at 10:25 pm

  Hej søde
  Det lyder som en god ide
  Det jeg elsker ved udkanten er, at det ofte er tæt på vandet, fx Vesterhavet hvor jeg er vokset op.
  Det er så dejligt herude 🙂
  Det er noget jeg værdsætter

  • Reply
   Camilla
   april 20, 2016 at 5:50 pm

   Hej Kirsten,

   Ja ik, nu må vi se hvor vi endr, men en ting er sikkert, jeg glæder mig til at rodfæste mig lidt mere og skabe nogle nye skønne rammer for min lille familie.. Dejligt du selv har de ode minder, et betyder så meget og det er jo det man gerne selv vil give videre en dag:)

  Skriv kommentar