Magisk jul... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Magisk jul…

image

reklame

Jeg ved ikke med jer, men dengang jeg var barn, der var der noget helt særligt over julen.. Lidt mystisk og magisk på en og samme gang. Det er svært at forklare, men jeg husker tydligt hvor meget jeg glædede mig gennem hele december måned, nisser, julepynt, kager, hygge, æbleskiver i lange baner, julekalender, pakkekalender og så var der jo lige det der med julemanden. Indlægget er lavet i samarbejde med ILLUM.

Findes julemanden? Bor han virkelig på Grønland og har magiske sten der kan frembringe ethvert ønske, stort som lille? Hvad med hans rensdyr og alle nisserne? Og kanen? Og hvordan kan han være flere steder på en gang?

Det er nogle af de spørgsmål, man stiller sig selv som barn og en dag, så glemmer man det helt og julen har ikke længere den samme magiske betydning. Det er i hvert fald den følelse jeg har haft og jeg kan ikke huske, hvornår magien forsvandt.

Nu hvor jeg selv har fået børn, så er det som om den magiske jul er vendt tilbage og det giver vel i bund og grund ret god mening. Glæden i deres øjne, er jo præcis den glæde man selv har haft og på en eller anden måde, så bliver den vækket til live. Jeg får lov at gennemleve det hele en gang til, sammen med mine børn og her hjemme er nissen flyttet ind for første gang. Han kommer på besøg hver nat og lægger gaver og godter i pigernes sok. Vigga er helt med på beatet i år og nisser er bare FEDT og så kommer den med gaver:) det er jo ren win win..

Jeg nyder at se glæden i hendes små øjne, når hun tumler ud af sengen om morgenen, for så at mærke på sokken, mon der er noget i? Og hver gang gemmer der sig en lille sjov ting, selvfølgelig også til Molly, ingen skal snydes.

Det kan vel ikke blive meget større, end at møde julemanden, når man er barn? Han er jo indbegrebet af hvad julen er for børn. Det er ham børnene snakker om, drømmer om og sender lange ønskesedler, i håb om at han lægger vejen forbi netop deres hus. Han er forbundet med det gode, sjove og hyggelige og så er det ham, der kommer med gaverne og har alle de magiske kræfter, uden ham er det vel egentlig ikke rigtig jul.

Derfor kan børnene netop møde julemanden i ILLUM, det perfekte sted at tage hen, for at få en god oplevelse. ILLUM gør som altid, rigtig meget ud af december måned med lys, pynt og massere af julestemning i hele varehuset, såvel udenfor som indenfor. Som nævnt tidligere er de gået All in på deres julevinduer, der i år er taget til et helt nyt niveau, med en kombination af 3D og lyd, læs mere om det HER

image

image

image

image

Hvem vil ikke gerne møde julemanden og se alle hans tryllekunstner?. Det tror jeg langt de fleste børn gerne vil. Den perfekte oplevelse for børnefamilier og barnlige sjæle og så kan det let kombineres med gaveshopperi, for ILLUM har et kæmpe udvalg med lidt for enhver smag:)

Julemanden kan opleves i egen høje person i underetagen i ILLUM alle weekender frem til jul, hvor han tryller (fredag – lørdag – søndag) kl 11.00 – 14.00 – 16.00, så der er rig mulighed for at lægge vejen forbi og give børnene en oplevelse og få klaret årets julegaveindkøb.

God jul

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar