Mærkedage, fastelavnskostumer og lidt for lækker kage på en søndag - Blondetoner
Hverdagsglimt

Mærkedage, fastelavnskostumer og lidt for lækker kage på en søndag

image

Hvis du synes du havde travlt før du blev mor, så tager du helt fejl, eller det gjorder jeg i hvert fald. Det at have travlt får en helt ny betydning, når man bliver mor.. Ikke nok med man skal være et skridt foran konstant og få det hverdagen til at gå op i en højere enhed, så skal man huske diverse lægebesøg, vaccinationer, tandlægetjek, sundhedsplejerskebesøg, hospitalsbesøg og ja så skal man jo pludselig også til at huske alle mærkedagene. Der er altså en del skulle jeg hilse og sige og jeg er mega dårlig til at huske de forskellige datoer, blander tit tingene sammen. Heldigvis er diverse platforme jo med til at minde mig om det, men alligevel. Selvføligelig var mærkedagene der også inden, men når man fåe børn, så får det lidt en anden betydning.

Inden længe er det fastelavn og så skal børnene jo være udklædt, slå katten af tønden, der skal findes en kattedronning og kattekonge og hvad der nu ellers høre til den dag. Jeg har altid været fan af udklædning og synes det er sjovt at klæde sig ud, men så længe mine piger er så små og stadig ikke har den store holdning eller mening til kostumevalg, så er det mig der enstemmigt træffer beslutningen.

Vigtigste af alt, så skal de kunne bevæge sig i det og der må ikke være noget der generer, specielt ikke Molly, hun kravler stadig det meste af tiden og så nytter det jo ikke det er et kostume der fylder eller hvor hun kan hænge fast eller føler sig hæmmet på nogen måde..

Vi er gået “All in “på de praktiske og behagelige kostumer i år og for ikke at skabe problemer, så får de ens kostumer. Så undgår vi unødig drama, for Vigga er begyndt at blive meget bevidst om hvad der foregår omkring hende og hun vil bestemt ikke snydes, så ens kostumer det er vejen frem her hjemme – man skal vælge sine kampe med omhu. Næste år, der tænker jeg de er store nok til begge at komme med ud i en legetøjsbutik og så kan de selv bestemme hvad de hver i sær vil være, men i år er det mor der bestemmer. Selvfølgelig skal børn lære, at de ikke kan få alt hvad den anden får, men i år er det bare den lette løsning med ens kostumer og de ved heldigvis ikke hvad de går “glip af” så det undlader os for unødige svære valg. Engang imellem tror jeg faktisk det er rigtig sundt at træffe beslutninger på børnenes vegne, for at skåne dem for for mange valgmuligheder, det kan ofte skabe mere kaos end glæde.

Folk poster en masse fine billeder af en masse kostumer og der er altid god inspiration at hente på de sociale medier, specielt Instagram bruger jeg som inspirationskilde. Særligt et kostume faldt i god jord efter at have set det flere steder og så opfylder det kravene til at være praktisk. Nemlig dette fine enhjørningkostume i den fineste mintblå farve, men rosa detaljer og guldhorn ej at forglemme. Det er H&M der står bag den fine dragt, som i virkeligheden blot er en heldragt med lynlås og hætte, meget mere enkelt og behageligt kan det vidst ikke blive.. Jeg var så heldig at få fingrene i to dragter, selvom der var meget få i den H&M jeg var i. Begge str 92, havde først tænkt 98 til Vigga, men størrelsen springer så den blev for stor.

Billederne taler vist for sig selv. Prøv lige at se de to banditter i hver sit kostume, de havde en fest og det kan både bruges til at løbe og kravle i, så det er godkendt af begge piger og så er der en lille smule overload af lækkerhed hvis du spørg moren her.

image

Vi er så klar til at fejre fastelavn, som er den 7 februar. I pigernes vuggestue bliver det afholdt på fredag, så der skal kostumerne selvfølgelig tages i brug. Mon i er klar og har fundet fine kostumer, eller hvad? ellers er der jo lidt tid endnu og massere af fine kostumer.

Flere er jo også kreative der hjemme og får bikset et fint kostume sammen, men så kreativ er jeg desværre ikke, i hvert fald ikke i år. Så vi er gået efter den nemme løsning og har betalt os fra det og mener kun dragterne kostede 179kr stk, så det er lige til at overkomme..

Nu vil jeg gå i køkkenet og bage favoritkagen her hjemme, nemlig den lækreste svampede banankage med chokoladestykker, det er altså bare verdens bedste kage.. I finder opskriften HER

God søndag

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar