Luksus til små og store - "Lala Berlin" - Blondetoner
Børnemode Mode og livsstil

Luksus til små og store – “Lala Berlin”

4

Der gik hele 5 år før end jeg var så heldig at få mit højtønskede Lala Berlin tørklæde. Uden at lyve, så er det nok en af de bedste køb til dato og jeg håber på at det bliver til flere gennem tiden – de laves i så mange smukke farver og print, sindet kan være villig svært at vælge. Jeg har næsten haft det på hver dag, siden jeg fik det af min mand i 2 års bryllupsgave tilbage i september. Det er stadig lige så lækkert og blødt som da jeg købte det og fnuldre på ingen måde.

Lala Berlin laver ligeledes tørklæder til børn, så det er muligt at forkæle sine små guldklumper med et lækkert klassisk juniortørklæde. Og ja, det er en luksus og ja det er til den dyre side, 1100kr.. Men men men, det kan bruges fra de er helt små og frem til 6 års alderen – kvaliteten er den samme lækre cashmere som tørklæderne til voksne.

” Den perfekte storesøstergave”

Som de fleste af jer nok har bemærket, så kom lille Molly til verden i december og Vigga fik en ny titel som storesøster. Det har været en stor omvæltning for hende, men hun har alt i alt taget det rigtig pænt og har virkelig taget rollen til sig, trods sine kun 13 mdr. Det er vel på sin plads at få en lille gave, nu hvor man er blevet storesøster. Ja okay, det blev til en ret stor gave og det var vist mere mors behov, end Viggas:). Der er ingen tvivl om, at det bliver perfekt til det kommende forår og som sagt, så er det et tørklæde hun kan få glæde af de næste mange år.

Jeg fandt det fine tørklæde, hos den netop nyåbnede webshop “littlecolumbine.dk ” der virkelig er et besøg værd. Camilla, der står bag shoppen, har formået at opbygge det fineste univers, med de lækreste mærker til både mor og barn. I kan følge hendes fine shop og alle de lækre nyheder på Instagram unde @littlecolumbine. Konceptet bag shoppen er gennemtænkt ned til mindste detalje, servicen, kvaliteten, og selve indpakningen er en oplevelse. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Littlecolumbine.dk – et ekstra plus er at vi som mødre også kan blive forkælet lidt og mon ikke foråret byder på de lækreste nyheder:)

123

Lige som man troede, det ikke kunne blive bedre, så har Lala Berlin tilmed også lavet et babytæppe i samme lækre kvalitet, der kan købes hos Littlecolumbine.dk – jeg er helt solgt og det står øverst på ønskeseddel. jeg vil elske at have det med i barnevognen – og så gør det bestemt ikke noget at designet er super lækkert og i samme lækre stil som de klassiske luksustørklæder..

– God aften til jer –

Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN – så blir jeg glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Nyt til garderoben #02 "støvlet med chunky metalhæl" - Blondetoner
    februar 27, 2017 at 10:38 pm

    […] LÆS OGSÅ “Luksus til små og store” […]

  • Skriv kommentar