Lørdagsbekendelser!!! "fristelser, krig og kærlighed" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Lørdagsbekendelser!!! “fristelser, krig og kærlighed”

image

I skrivende stund ligger jeg på sofaen med benene over kors, begge piger er puttet for natten, manden er sendt til julefrokost og min største bekymring lige nu er, hvordan jeg får kværnet det kilo bland-selv-slik der pt ligger og kalder på mig ude i køkkenskuffen, sammen med de to plader marabou.. Måske en smule overkilled, når det kun er til mig selv, men jeg er af den opfattelse “hellere for meget, end for lidt”. Sandheden er den, at jeg er umådelig dårlig til at vælge når jeg står i en bland-selv-slikbutik, kender i det? Der er så overvældende meget og ja, så bliver man jo nødt til at tage lidt af alt det man godt kan lide og når man så skal til at betale og står i køen, så bliver man lige fristet af to plader marabou for 35kr.. Ohh yes, så kan man jo næsten ikke sige nej..

Tv’et køre generelt ret meget her hjemme og jeg bliver konstant mindet om de forfærdelige hændelser i Paris sidste fredag og alle de grusomheder der foregår verden over. Jeg er helt uforstående overfor at så noget kan ske. Det er måske at tage skyklapper på, når man som jeg, tænker så noget ikke kan ske, ikke må ske!!! Jeg ved det ikke, men det jeg mener er blot, at jeg slet ikke forstår der findes så hadefulde mennesker.

Det er jo mildest talt forfærdeligt og man kan ikke andet end, at blive en smule bange for at leve livet og sån skal det IKKE være, for Guds skyld, men det skaber frygt og jeg bliver selv bange, selvom jeg ikke er stolt af at indrømme det. I bund og grund, så handler det vel om ikke, at lade sig styre af frygten og leve livet på normalvis, selvom sådanne hændelser gør det svært. Jeg får mest af alt lyst til at hold mig væk fra indre by og være sammen med Jon og pigerne, selvom jeg godt ved det ikke er løsningen og vi lever også vores liv på samme måde, som vi hele tiden har gjort, men jeg må indrømme jeg tænkte en ekstra gang over det forleden dag, da jeg netop var ved Nørreport og Christianshavn og det skræmmer mig. Og det huer mig ikke ligefrem at Jon skulle være i indre by her til aften.. Tænk en verden vores børn skal vokse op, det er sgu hårde odds.. Jeg er blevet ramt luge i hjertet af den video, der florerer på nettet. En mand, der nu er alene med sin 17 mdr gamle søn efter at have mistet sin kone og moren til deres søn fredag under terrorangrebet i  Paris. Måske i også har set den, hvis ikke så handler det kort fortalt om, at han ikke vil hade de skyldige i denne sag, det er præcis hvad de ønsker og derfor vil han ikke give dem den sejr, selvom han forståeligt nok er i dyb sorg. Vi skal ikke frygte dem og vi skal leve livet også for vores børns skyld.

Hvis vi lader os kue, så lader vi ondskaben vinde og den vej må det ALDRIG gå. Jeg sender i hvert fald alle mine tanker til Paris og ikke mindst alle ofrene og deres familier. Hvis bare man kunne udrydde alt ondskab og gøre verden til et bedre sted, men det er nok for naivt at tro, at det en dag vil lykkes..

Heldigvis skal jeg bruge aftenen på sofaen og har lige været inde og putte dynerne på pigerne og givet dem et ekstra kys. Den der pose slik spiser heller ikke sig selv.

God lørdag aften til alle jer ude i stuerne og lad os håbe søndagen byder på mere sne, så vi snart kan komme ud og kælke:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar