Lørdagens outfit, hjemmelavede sliders og lidt om en god aften - Blondetoner
Hverdagsglimt Mode og livsstil

Lørdagens outfit, hjemmelavede sliders og lidt om en god aften

Indeholder reklame

Som nogle af jer sikkert har set på Instagram i går, så var jeg en smut ude i gode venners lag. Den hyggeligste aften, som også var det jeg forventede, men i lækkert nyt outfit fra Six Ames nye SS17 kollektion. Jeg er helt solgt og flere af jer spurgte netop ind til mit tøj, i går på instastorie, så derfor skal det da lige nævnes. For det første elsker jeg nederdele og for det andet er jeg kæmpe fan af at blande materialer. Selvom det kan være lidt svært at spotte på billedet, så er nederdelen i skind og trøjen er med sort glimmer .. Så en god blanding af det lidt rå og feminine. Jeg er gået hen og blevet typen der ikke går i byen uden læbestift, så i går blev det en lækker rød, der gav lidt kant til det ellers sorte outfit. 

Aftenen stod på lækker mad og hygge. Min gode veninde diskede op med sliders, simpelhen så lækkert, hvor alt var hjemmelavet. Tre forskellige slags, en med kylling, en med pulled pork og en klassisk med oksekød. Dertil en masse lækkert tilbehør. Menuen blev afsluttet med lækker islagkage, selvfølgelig også hjemmelavet. Det er sådanne aftner som disse, jeg værdsætter enormt. Efter midnat tog vi toget mod byen og ramte Bremen, en hyggelig natklub som jeg aldrig selv har været på før – god musik, lækre drinks og et tætpakket dansegulv. Jeg havde lavet en aftale med mig selv inden jeg tog ud og den lød på jeg skulle ramme min seng senest kl. 03, for når man er mor som jeg er, så nytter det ikke at være totalt smadret hele søndagen og tro man kan ligge med tømmermænd. Det er ikke en mulighed, så keg ramte min seng kl. 03.15 og har været i gang siden i morges med rengøring, indkøb og vasketøj, så vi har ikke ligget på den lade side herhjemme. Når man kan være helt om natten, kan man også være mor om dagen, selvom det kan være svært indimellem:). Selvfølglig tager vi over for hinanden, når man ved den ene part har været ude dagen forinden, så man lige kan sove en ekstra time eller to, men det er også det. 

Det har været en dejlig weekend og som altid er den gået alt for stærkt. I morgen venter en ny uge, med nye udfordringer på jobbet, så der bliver rigeligt at se til. 

I kan stadig nå at spare 20% på alle solbriller i indlægget her, hvis det kunne friste:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

  • Reply
    venterpaavin
    marts 14, 2017 at 1:40 pm

    Yum, sliders! – de ser lækre ud (:

  • Skriv kommentar