#livetpåbarsel vs. #livetsomstuderende - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

#livetpåbarsel vs. #livetsomstuderende

hashtag1

Først nævnte er et af mine mest brugte hashtag til dato og det vil uden tvivl blive savnet. Formentlig kommer jeg aldrig til at kunne bruge det igen, da jeg ikke lige har planer om flere børn, men som alle siger, så skal man aldrig sige aldrig..

Jeg har lige en uges tid tilbage af min barsel og den skal som bekendt bruges på indkøring af Molly i vuggestue. Næste mandag går det løs med studiestart for mit vekommende, så der tænker jeg at vi skifter #livetpåbarsel ud med #livetsomstuderende. En helt ny og forhåbenligt spændende hverdag melder sig og vi skal allesammen lige vende os til det og forhåbenligt kommer der hurtigt en fast rytme, så snart jeg har styr på mine dage og ved hvordan mit skema kommer til at ligge.. Uhh det skræmmer mig også en smule, at skulle forlade min lille barselsbobbel, men det er vidst på tide..

Til trods for at jeg synes det hele har været lidt overvældende og er gået meget stærkt, så glæder jeg mig virkelig meget til at komme i gang igen og til at komme ud blandt andre mennesker og fokusere lidt på min fremtid.. Det betyder noget for mig og jeg vil gerne ud og lave noget jeg brænder for – noget jeg synes er rigtig spændende og regningerne betaler jo ikke sig selv..

Tror efterhånden Jon er ret så træt af, at jeg alle de år han har kendt mig, har været på SU, så det bliver en stor dag, den dag den første løn tigger ind på fælleskontoen.

Til de nysgerrige, så skal jeg tilbage på studiet “Design og business”, med speciale i “brand design”. Jeg har en baggrund som multimediedesigner, så det er en perfekt overbygning. Det er skønt at have noget at komme tilbage til, efter barsel.

Jeg er nu klar til at give den en skalle de næste halvandet år, hvorefter jeg forhåbenligt kan kalde mig selv brand designer, hvis alt går efter planen. Velvidende det bliver hårdt med 2 små, så er jeg sikker på det nok skal gå og heldigvis bakker Jon mig op. Så vi skal nok finde en løsning når sygdom melder sig eller jeg har ekstra pressede perioder.

I morgen går det løs med vuggestuestart for Molly og som i har kunne læse i tidligere indlæg, så er det noget jeg har lidt svært ved, da det hele kom så pludseligt og ud af det blå. Så kryds fingre for det hele går godt og send os gerne en kærlig tanke i morgen – We need it..

God søndag aften til jer..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar