Mor-rollen, et hospitalsbesøg og en ny hverdag - Blondetoner
Hverdagsglimt

Mor-rollen, et hospitalsbesøg og en ny hverdag

mor-rollen_hospitalsbesoeg

Dagen startede ret tidligt, med to morgenfriske piger, dog i meget omskifteligt humør, så det var en af det morgener hvor alt tager længere tid –  det kan være lidt af en kamp at få to børn bespist, få tøj på og komme ud af døren, når man er komme ud af sengen med det forkerte ben. Vejret skal da også lige nævnes, for det er jo heller ikke fordi det danske vejr ligefrem er med os. Det stod ned i lårtykke stråler da jeg afleverede pigerne i vuggestuen. Jeg lignede noget nær en druknet mus, på de ca 100 meter der er fra opgangen og hen til bilen. Selvfølgelig har jeg ingen regnjakke (KÆMPE FEJL). Noget jeg har snakket om længe, men ja det er kun blevet ved tanken og så må man lære det på den hårde måde og det resulterer i at man bliver ret så våd – jeg havde også valgt at hoppe i min lækre uldcardigan, da jeg ikke lige havde orienteret mig om vejret før jeg stod midt i det – rigtig skidt kombi skulle jeg hilse og sige..😁

Det kan vist ikke være gået nogens næse forbi, at der sker en del ændringer i vores liv i øjebklikket og det skaber nok lidt mere turmult periode om man vil og pigerne kan i den grad mærke at hverdagen er ved at ændre sig. Det gør at vores afleveringer  om morgene i vuggestuen er ekstra hårde, især for Vigga, hun klamre sig til mig og vil ikke give slip og bliver rigtig ked af det. Det er aldrig sjovt at starte dagen på den måde, selvom jeg prøver at virke sikker og tage det helt roligt. Jeg ved jo godt det kun er kortvarigt, men det går lige i hjertet. Det skal ikke altid være let at være mor. 

Men det er ikke kun børnene der kan mærke en forandring og bruger mere energi end normalt, det gør jeg faktisk også. Med så meget nyt på vej og en stor flytning forude, et hus under renovering og to børn der skal flytte vuggestue, så kan man ikke andet end at blive påvirket en smule. For alt andet end lige, så er det jo en kæmpe drøm der går i opfyldelse, men der er lige et par bump på vejen, før vi når målet. Jeg bruger en masse unødig energi og prøver at have så meget overskud som muligt og være der for pigerne det bedste jeg har lært og ikke lade dem se at jeg er en smule stresset:).

Jeg skal være helt ærlig og sige, at jeg har været ekstra træt på det sidste og ja, det er nok desværre en del af min “stadig” uklare diagnose, der peger mod HPV bivirkninger. Jeg er bare mere energiforladt og var faktisk til tjek på hospitalet i torsdags i forhold til alle de her HPV bivirkninger, men uden egentlig at få mere vished, blot gode råd med på vejen. Det er stadig svært for mig, at accepterer jeg ikke kan de ting jeg gerne vil og har dage hvor jeg ikke er helt på toppen, men jeg hænger i og vil ikke lade det styre min hverdag. Der er ikke så meget nyt ellers på den front, de undersøger stadig en masse ting og sammenligner alle der mistænkes for at være ramt af HPV birvirkninger. (I kan læse mere om det i indlægget her og her). Dog mener de at jeg skal undersøges yderligere i forhold til mine konstant tilbagevendende blærebetændesler, det er ikke normalt og desværre er min egen læge ikke nok obs, så jeg er faktisk rigtig glad for at flytte læge, nu hvor vi flytter.  

En ting af gangen lige nu og så skal det hele nok gå, nu glæder vi os bare til at komme over på den anden side af flytningen og få indrettet os lidt hyggeligt i kælderen, mens stueplanen tager form. I kan læse lidt om vores husplaner og se billeder i indlægget her Jon knokler fortsat på livet løs huset og der er ved at være styr på alle de forskellige håndværkere der nu skal i gang. I morgen suser Jon til Sverige, den årlige drengetur og det er så fortjent, så jeg håber de får en skøn tur og vejret måske er lidt med dem. Imellemtiden holder jeg skansen herhjemme og så står den bare på tøsehygge, måske vi tager en tur til Holbæk og besøger Faster Nadia og kusinerne. 

Når ja og så tillader jeg mig lige at drømme mig tilbage til ferien vi lige har været på. Det var en fantastisk tur og jeg må indrømme med det triste sommervejr, så er jeg glad for vi havde den ene uge sydpå og så satser jeg på sommervejret vender frygteligt tilbage i August, hvor vi holder 14 dages ferie…

God aften til jer


Har i også læst lidt om mit nyeste foretagende, ellers kan i gøre det her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Ditte Buus
  juli 7, 2016 at 8:52 pm

  Stakkels dig mht symptomerne på HPV vaccinen. Jeg kommer en gang imellem hos en zoneterapeut/ kranio sakral terapeut pga bækkenet.
  Hun kan både zoneterapi og kraniosakralterapi, hvor hun fortalte, at hun også kan sådan noget med at rette ubalancer op i kroppen. Og zoneterapi er vel også en behandling af de forskellige organer i kroppen. måske der er en tilsvarende behandler i dit nabolag, som kan udrette mirakler for dig. Normalt er jeg ikke til alternativ behandling, men når man døjer med forskellige ting, så er man pludselig modtagelig til at prøve lidt forskelligt. sådan mødte jeg selv min behandler. Hun er super sød. hun kan også sådan noget healing, men det er jeg endnu ikke blevet udsat for endnu 🙂 God bedring

 • Reply
  Derfor skal der balsam i hovedbunden - Blondetoner
  juli 11, 2016 at 8:38 pm

  […] også med her om mor-rollen, et hospitalsbesøg og en ny […]

 • Skriv kommentar