"Lille ændring, kæmpe forskel" - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

“Lille ændring, kæmpe forskel”

Det er ingen hemmelighed, at vi har haft gang i det helt store aften/natteshow med Vigga, i takt med, at hun har lært at kravle ud af sin tremmeseng. Vi har i første omgang valgt, at tage tremmerne af og ladet hende sove i juniorseng.

Som i kan læse i indlægget fra i mandags HER , så var det IKKE en succes og vi har derfor været nødsaget til, at investere i en ny seng, hvor siderne er højere end på kili tremmesengen, som vi har nu.. I har været så super søde, at komme med en masse gode bud på en ny seng. Da det jo kun er en midlertidig løsning vi er ude i, inden hun skal i juniorseng, så skulle det helst ikke være en for dyr seng, så valget faldt på en IKEA seng til den nætte sum af 300kr, så det kan jo ikke blive meget billigere..

For yderligere at forhindre vores lille kravlemus i at kommer over tremmerne, har manden min været igang med skruemaskinen og sænket bunden på sengen, så den er kommet et par centimeter længere ned.. En lille ændring, men kæmpe forskel..

sengny

Status efter sengeskift. Vigga har nu sovet de sidste par døgn i sin nye tremmeseng og bedst af alt så har den afholdt hende fra at kravle ud over, med undtagelse af en enkelt gang. Der har hun vist brugt sengeranden som trin, ja kreativiteten fejler ikke noget. Så den har vi måtte fjerne, så nu er sengeranden uden for sengen:P.

Den første aften var hun sur i 5 min og jeg var lige inde og lægge hende ned og få ro på, hvorefter hun faldt i søvn og de sidste par aftner er hun bare faldet i søvn i løbet af få min, helt uden brok. Det er så skønt, at der er kommet mere ro på putning og på nætterne. Så jeg krydser fingrene for at de fortsætter i samme spor og at hun ikke begynder at bryde ud igen.. Vi skulle gerne lige vente et halvt års tid før end en juniorseng er relevant vil jeg tro.

Nu kan jeg koncentrere mig om Molly om aftenen og natten, uden at være bange for at Vigga vælter ud af sengen eller ikke vil sove..

Tak for alle jeres kommentarer og hjælp til køb af ny seng.. I var rigtig mange der kom med en masse gode bud og flere af jer målte endda højden, så jeg havde noget konkret at gå ud fra..  TAK

God fredag aften og skøn weekend til jer:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar