Ligner de hinanden? - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Ligner de hinanden?

pseudotvillinger

Prøv lige at se det billede, det er da bare ren søskendekærlighed. Det går lige i mit moder-hjerte. Det er faktisk det første billede jeg sån rigtig har af dem sammen, ved siden af hinanden. For filan jeg føler mig heldig, at få lov til at dele livet med de her to og deres skønne far. Hvis jeg skal sige det selv, så har vi nu gjort det meget godt – Ja ja jeg er også moderen, jeg ved det godt, men alligvel:)

Siden Vigga kom til verden, så har størstedelen af familie og venner sagt, at hun slægter sin far på og det kan jeg jo kun give dem ret i. Der er ingen tvivl om, at hun ligner sin far, specielt når vi sidder og kigger billeder fra da han var barn og sammenligner med billeder af Vigga.. Det er sku lidt vildt, at man kan se sig selv eller andre i et andet menneske.

Specielt hendes lange bambi øjenvipper er jeg lykkelig for, at hun har arvet fra sin far. Jeg har nemlig fra naturens side, de korteste og ikke særlige fyldige vipper, der skal virkelig nogle lag mascara på, før end at de får bare en smule længde og fylde. Så er det kun mor her, der må nøjes med de små korte vipper, medmindre jeg går ud og investerer i kunstige vipper, meeeennn det bliver altså meget hurtigt en dyr fornøjelse, så det springer jeg over.

Med Molly er der delte meninger om, hvem hun ligner og hvilke træk der kommer hvorfra.. men i takt med, at hun bliver større synes jeg bestemt at hun slægter Vigga på, på mange punkter, men ellers har hun faktisk også fået lidt fra mig, blandt andet hendes fyldige læber, de kommer fra mig, der har både far og Vigga små læber og så er ansigtsfaconen nok også mere min.

Det er nu stadig svært at bedømme, når hun er så lille, Hun skal lige have lov at “folde sig ud”;). Med tiden bliver det spændende at se hvem der kommer til at ligne hvem? og om de kommer til at være ens i deres væremåde og sind?. Indtil videre må vi jo erkende, at Vigga er en lille vildbasse der bare vil frem i livet, så om Molly bliver ligeså vild, det må tiden vise.

Men i kan jo selv bedømme på billederne herunder om i synes de ligner hinanden? og smid gerne en kommentar med jeres dom, altid sjovt at høre hvad andre synes:) Billederne i venstre side er Vigga og billederne til højre er Molly.

vigga-vs.molly

– Rigtig god mandag aften – 

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Maria
  marts 9, 2015 at 8:56 pm

  det er i hvert fald tydeligt at de er søskende 🙂
  Kan godt se din lille Molly har fået fyldigere læber, men overordnet set ligner de næsten hinanden som to dråber vand 🙂 yndige og nuttede piger.

  Kh. En ny læser der venter første lille stykke guld til August 🙂

  • Reply
   blonde toner
   marts 9, 2015 at 9:43 pm

   Hej

   Ja når man ser dem ved siden af hinanden, så er det godt nok tydeligt:) men spændende hvordan det kommer til at blive i fremtien:)
   Åhh stort tillykke med en lille ny på vej, glæd dig det er fantastisk. Dejligt du vil læse med og håber da du kigger forbi en anden gang. du kan evt følge bloggen på bloglovin:)

 • Reply
  Sofie
  marts 9, 2015 at 10:51 pm

  De ligner bestemt hinanden smukke! Wauw, det sjovt at se. På nogen af billeder kan jeg næsten ikke se hvem der er hvem 🙂

  • Reply
   blonde toner
   marts 10, 2015 at 10:52 am

   nej det er sjovt når det bliver opstillet ved siden af hinanden. så er det ret så tydligt:)

  Skriv kommentar