Lige som man tror, at det ikke kan blive værre... - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt Mor og barn

Lige som man tror, at det ikke kan blive værre…

camilla

En lille opfølger på gårdsdagens indlæg ; Bekymret mor -“nu på antibiotika” klik her for at læse det..

Som man lige tror, at det ikke kan blive værre, så bliver det værre.. Ikke nok med at Molly nærmest hoster sine lunger op hele aftenen i går og konstant bliver afbrudt i sin søvn, så vågner Vigga ved 23-tiden og græder højlydt fra sit værelse.. Da vi kommer ind til hende, viser det sig, at hun har kastet op i HELE sengen –  sengetøj, puder og sovedyr, ja det hele. Jeg havde på det tidspunkt netop ammet molly og fået hende til at falde i søvn. Men det var bare op og i gang med at skifte alt sengetøj, mens farmand sørgede for Vigga.. Åhh stakkels lille mus, hun var bare rigtig skidt og er helt energiforladt og ked.

Hun kaster dog ikke op mere og bliver hurtigt rolig. I forsøget på at få hende til at sove igen prøver far først at lægge sig lidt med hende i stuen, men det går slet ikke, da hun bare prøver at rejse sig konstant.. Så ind i sengen med hende, men der går ikke meget mere end et par minutter, så vågner hun igen.. Så tager jeg over og prøver ligeledes st få ro på hende i stuen, men ender med at sidde ved sengekanten indtil hun sover.. Ved 02-tiden falder hun endelig i søvn og der bliver ro på hende – heldigvis uden flere opvågninger med bræk..

I mellemtiden har Molly fået sovet nogle timer – ikke super tungt og med en masse hoste, men bedre end ingen søvn. Hun melder sig selvfølgelig på banen kort tid efter at Vigga er faldet til ro, der priser jeg mig (som træt mor) lykkelig for liggende amning – Halleluja..

Hvad så nu.. Ja i skrivende stund, så sidder jeg med en meget hostende og besværet lille Molly – hun lader ikke til at have fået det synderligt bedre over natten.. Men der er lidt ro på hende så længe jeg holder hånden på hendes brystkasse.. Jeg kan pt høre Vigga begynde at røre på sig, da Sebra kili tremmesengen er udstyret med et lækkert lag plastik, der larmer forfærdeligt bare hun rør på sig.. Hun siger dog ikke noget endnu, men nu bliver mine skills som pseudotvillingemor for alvor sat på en prøve..

Hvordan klare man lige, både en syg Molly og en syg Vigga på samme tid?.. Ja det får vi af se.. Jeg skal prøve at komme med en lille update på et tidspunkt.. Det var ikke lige sån, at jeg havde håbet min debut alene med pigerne skulle være, men som forældre må man jo være forberedt på lidt af vært og farmand er sendt afsted på arbejde..

Wish me luck og send gerne god karma i min retning, det får jeg uden tvivl brug forSmilende ansigt med smilende øjne . Nu kan jeg høre banditten snakker løs inde på det andet værelse, så håber jeg lige at Molly sover lidt imens jeg sørger for Vigga..

– God dag til jer allesammen –

 Følg endelig med på INSTAGRAM og BLOGLOVIN

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

10 Kommentarer

 • Reply
  Louise P
  januar 9, 2015 at 10:43 am

  Rigtig god bedring med dem begge.. Og tak for en rigtig god blog 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 9, 2015 at 2:57 pm

   tak:) dejligt du har lyst til at følge med

 • Reply
  Stephanie
  januar 9, 2015 at 12:35 pm

  Jeg føler SÅ meget med dig. Jeg HADER når de er syge. Og to på én gang

  • Reply
   blonde toner
   januar 9, 2015 at 2:56 pm

   ja det kommer altid når man mindst har brug for det..

 • Reply
  Henriette // Blondinemor
  januar 9, 2015 at 5:04 pm

  Åh nej… Rigtig god bedring med dem 🙂 Her har lillebror overtaget storebrors skoldkopper BIG TIME!

  • Reply
   blonde toner
   januar 9, 2015 at 5:39 pm

   tusind tak.. åhh nej dog.. det lader da også til at være noget af en omgang i er ude i så:/ også rigtig god bedring til jer..

 • Reply
  Charlotte Huus
  januar 9, 2015 at 7:10 pm

  Åhhh hvor jeg føler med dig

  • Reply
   blonde toner
   januar 9, 2015 at 7:11 pm

   Tak 🙂

  • Reply
   Charlotte Huus
   januar 9, 2015 at 9:26 pm

   Nej hvor sjovt-skrev en del mere end det:-) ha ha du må ha en længere opmuntrende text tilgode til en anden gang så

   • Reply
    blonde toner
    januar 9, 2015 at 9:57 pm

    ha ha.. det er ike sån med den teknik, den kan drille til tider.. altid godt at have en opmuntrende tekst til goe.. det får jeg helt sikkert brug for på et andet tidspunkt:) tak fordi du læser med

  Skriv kommentar