Lidt til ham.. "forkælelse" - Blondetoner
"I skønhedens navn" Mode og livsstil

Lidt til ham.. “forkælelse”

Skærmbillede 2015-05-31 kl. 23.02.20

For det meste, så handler bloggen om mor og barn og ikke så meget om de kære mænd, men de spiller jo også en væsenlig rolle i det lille familieliv og bør bestemt ikke glemmes.

Billedet er lånt – kampagneshoot for H&M af den yderst pæne David Beckham.

Inden længe er det fars dag, så hvad er mere passende, end lidt forkælelse med lækre hudpleje produkter fra skønne Milk og co. Til dem af jer der ikke kender mærket, så er det et Australsk mærke, ret nyt på det danske marked. Deres produkter er yderst lækre og de laver faktisk skønhedsprodukter til både kvinder, mænd og børn, så her kan hele familien altså blive forkælet..

Dette indlæg er dedikeret til den kære mand og herunder også alle de skønne fædre derude, der måske skal forkæles på fars dag, hvem ved. Hvis det er tilfældet, så er den skønne herrreserie Milk by Michael Klim et rigtig godt bud på noget ekstra lækkert og hvis man har en mand som min, der ikke selv køber hudpleje produkter, så må det siges at være et godt bud på en lækker gave. Hudplejeprodukterne er primært sammensat af naturlige ingredienser og tilfører huden en masse fugt og pleje. sprængfyldt med vitaminer og mineraler, der har anti-aging-effekt. Whats not to like.

Bedst af alt, så koster produkter ikke en herregård, så de fleste kan være med og så er serien til os kvinder altså også super lækker, samt til de små.. Men det skal jeg nok komme lidt nærmere ind på i et andet indlæg

Så lad os forkæle de kære mænd med lidt lækkert, fars dag eller ej. Jeg har udvalgt to produkter, som kunne være et godt bud og i hvert fald noget som vi giver farmand herhjemme. Så håber vi ikke han læser med her, for så er det vist ikke længere en overraskelse, men det der med blogs er ikke lige ham..

milk

Specielt renseservietterne “scrub and clean” er jeg spændt på, tror helt sikkert at de er perfekte til den travle mand, der ikke har tid (læs; gider) at bruge en krig på diverse renseprodukter. Det skal være let og enkelt, der må disse siges at ramme spot on – lækker kombination af at være exfolierende og rensende på en og samme gang.

I finder alle de skønne produkter hos Littlegreenbean.dk samt en liste over eventuelle forhandlere.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar