Lidt om en fantastisk bæresele.. - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Lidt om en fantastisk bæresele..

baeresele3

Inden jeg blev gravid, var jeg af den overbevisning, at jeg ikke skulle være “en af dem” der gik rundt med en bæresele, for det kunne på ingen måde være smart… Men men men jeg er blevet så meget klogere og stavre nu gladeligt rundt med min bæresele..

En bæresele er og bliver uundværlig hvis du spørger mig. Specielt nu hvor jeg har to små på en gang – en helt igennem fantastisk opfindelse. Med Vigga lånte vi en babybjörn bæresele. I starten var den egentlig også ganske udemærket, men da hun blev et par måneder gammel og det tungere, så fik jeg ondt i ryggen af at bære hende i den, da alt belastingen sidder over skuldrene, da den model vi havde lånt ikke havde nogen støtte rundt om hoften. Jeg ved dog, at der senere hen er kommer en ny model på markedet, som formentlig er langt bedre, men har ikke ikke selv prøvet den. Ligesom med alt andet findes der mange forskellige bæreseler på markedet, men jeg vil dog lige slå et slag for den originale bæresele fra Ergobaby

baeresele2

Efter Molly er kommet til verden, så har vi anskaffet en Ergobaby bæresele og jeg må indrømme, at det er gået hen og blevet et af mine favorit produkter inden for udstyr til baby og barn – specielt nu hvor jeg har pseudotvillinger. Den er behagelig at have på med sine polstrede skulderremme og polstret hoftebælte, der fordeler barnets vægt jævnt mellem skuldre og hofte, og man undgår altså at få ondt i ryggen.

Baby/barn sidder godt og “korrekt” i denne sele og det er slevfølgelig et af de vigtigste kriterier for en god bæresele. Ikke nok med at jeg kan bruge den til Molly med spædbarnsindsats i, frem til hun er 4 mdr, så kan jeg faktisk også bruge den til Vigga, da den også kan bruges på ryggen og må bære op til 20kg – så smart. Udover at kunne bære sit barn på både ryg og mave, så kan man tilmed også bære det på siden, fra de er 6 mdr og op til de vejer 20 kg. Der findes gode video på youtube fra aiobaby.dk der guider dig igennem de forskellige positioner – de er meget brugervenlige og lette at gå til. Jeg har selv været inde og lurer, for at sikre mig Molly sidder korrekt i spædbarnsindsatsen.

For mig, skal det være let og enkelt at bære mit barn, og jeg skal være sikker på at den overholder de krav der er til en bæresele. Og så skal den altså være god at have på og støtte ordentligt, så barnets vægt fordeles bedst muligt.

Jeg vil helt klart anbefale alle med babyer og små børn at anskaffe sig en bæresele. Bare husk på, at det er rigtig vigtigt at bæreselen sidder ordentligt og giver den korrekte støtte. Lige på dette punkt vil jeg ikke gå på kompromis, da det er en super god investering der kan bruges flere år og til flere børn.

Følg gerne med på BLOGLOVIN og INSTAGRAM så bliver jeg så glad:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

12 Kommentarer

 • Reply
  Cathrine
  februar 9, 2015 at 8:48 pm

  Den er godt nok lækker.. Hvornår begyndte i at bruge den til jeres mindste mus?

  • Reply
   blonde toner
   februar 9, 2015 at 8:53 pm

   jamen det gjorde vi allerede da hun var et par uger. så bruer vi den bare med spædbarnsindsats – hun sidder super godt og falder helt til ro når man har hende i den..

 • Reply
  Sanne Rousau
  februar 10, 2015 at 7:49 am

  Super indlæg – er selv igang med at arbejde mig igennem bæresele-junglen. Har indtil nu brugt en vikle til vores datter – men bæresele er næst!e investering! Så tak for lidt god inspiration!

  • Reply
   blonde toner
   februar 10, 2015 at 2:04 pm

   Godt at høre.. her er vi også meget glade for viklen og den bruger vi her hjemme.. specilet med to så mså, så man har frie hænder til den største og så giver det baby en masse tryghed og nærhed når de er små:)

 • Reply
  Julie
  februar 10, 2015 at 12:00 pm

  Ved du hvor længe de små må sidde i Ergobaby bæreselen når de er nyfødte? Den ser super god ud!

  • Reply
   blonde toner
   februar 10, 2015 at 2:03 pm

   nej der må du lige forhøre dig med sunhedsplejersken, for i starten er der jo noget med at det elt ikke skal være for længe når de er helt små:)

 • Reply
  Karina
  februar 10, 2015 at 10:34 pm

  Virker bæreselen meget varm med babyindsats? Jeg tænker på at købe den til min majbaby men er i tvivl om den bliver for varm over sommeren med babyindsats?

  • Reply
   blonde toner
   februar 11, 2015 at 9:20 am

   altså har du et maj barn, så giver du bare barnet det mindre tøj på, så er det ingen problem. de skal have babyindsats til de er 4 måneder:)

   • Reply
    Karina
    februar 11, 2015 at 8:14 pm

    Super! Den er bestilt i sandfarvet, så kan det også hjælpe lidt på den forhåbentlig varme solskin – tusind tak for svar. 🙂

    • Reply
     blonde toner
     februar 11, 2015 at 8:53 pm

     Velbekommen.. skønt at du blev klogere.. det er jo den rene jungle..:)

 • Reply
  Simone
  april 19, 2015 at 11:14 pm

  Super fint indlæg…

  • Reply
   blonde toner
   april 19, 2015 at 11:33 pm

   dejligt det kan bruges:) følg endelig blogen på blolovin, hvis det er noge du bruger:)

  Skriv kommentar