Lidt om at jage gæs i Frederiksberg have... - Blondetoner
Hverdagsglimt

Lidt om at jage gæs i Frederiksberg have…

FB

Det er tiltræng med lidt påskeferie, så hele den lille familie kan være samlet. Nu ved jeg godt at jeg har barsel og dermed har fri hele tiden, men det er nu skønt, når vi alle fire kan holde en lille mini ferie som her i påsken. Det er noget jeg virkelig sætter pris på.

Hvad er mere passende end en lille smut tur i Frederiksberg have, så det var vi i går. Man må sige, at vejret var noget omskifteligt og bød på både regn, hagl, sol og blæsten gjorde at det føltes bidende koldt. Dog var der gode momenter hvor solen kiggede fint frem fra et ellers let skydække. Nu ved jeg godt, at jeg forleden skrev i et indlæg, at jeg nægtede at hoppe i vinterfrakken igen, men der måtte jeg altså bukke under. Jeg er så glad for, at jeg valgte vinterfrakken frem for en tynd smart forårsjakke, for så havde jeg først frosset. Jeg glemte selvfølgelig handsker og jeg skal love for, at det var koldt på de små fingre, specielt når man ikke kan proppe dem i lommerne, da de er plantet solidt på barnevognstyret:S

Som sagt, så var vi alle fire afsted og selvfølgelig med vores højt elskede Bugaboo Donkey, som du btw kan læse mere om HER hvis det skulle have interesse. Vi havde en skøn dag trods det omskiftelige vejr. Vigga fik leget på legepladsen og jagtet gæs i stor stil. Utroligt nok, så var hun slet ikke bange for dem, tværtimod så farede hun efter dem, mens hun råbte “HEEEJ HEEEJ HEEEJ” og baskede vildt med armene – frygtløs som altid.. Flere gange måtte vi tage hende væk, da hun vist ikke kender til det med grænser og afstande til dyr endnu – mon ikke det kommer med tiden.. Vi var selvfølgelig også et lille smut forbi elefanterne, det er efterhånden gået hen og blevet en lille tradition. Når nu man er i haven, så kan man jo lige så godt lægge vejen forbi..

Det var nu skønt at komme hjem i varmen igen og få følelsen tilbage i fingrene, der nær var frosset af, ja okay jeg er lidt sart med kulden.. men for filan det var altså også bidende koldt uden vanter..

FB1

– God weekend –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Julie
  april 3, 2015 at 9:37 pm

  Når man er på barsel har man ikke “altid fri” – man har “aldrig fri” 😉

  • Reply
   blonde toner
   april 3, 2015 at 11:06 pm

   korrekt:P

 • Reply
  Sara
  april 5, 2015 at 2:29 pm

  Hvad gør du med amning, når I er ude sådan en hel dag?
  Har en søn på snart 3mdr. Kunne godt tænke mig en tur på strøget, men ved simpelthen ikke hvor jeg skal amme henne.. Synes det for koldt så sidde på en bænk

  • Reply
   blonde toner
   april 5, 2015 at 9:14 pm

   Hej Sara

   Ja det er lidt problematisk at være ude med sån en lille en når det er så koldt og man ammer. Men altså for det meste finder jeg et sted at amme, og i visse tilfælde kan jeg amme i bilen, det gjorder jeg i dag.. men ja ellers er det om at have godt med tøj på også til baby, så kan det lade sig gøre.. Heldigvis bliver det nemmere i takt med at vejret bliver bedre..

  Skriv kommentar