Lidt om at falde til, naboskab, ondt i maven og en reprimande.. - Blondetoner
Hverdagsglimt

Lidt om at falde til, naboskab, ondt i maven og en reprimande..


Til tider går tingene stærkt og det er netop sådan min hverdag bedst kan beskrives på det seneste. Det meste, i en meget postiv retning og vi er faldet godt til i det nye område. Det føles mest af alt som om vi altid har boet her og bylivet er tildels glemt og bestemt ikke savnet. Flytningen er so far gået godt. I går fik vi tømt containeren, der stod placeret en smule uheldigt indover cykelsti og fortorv, så en kærlig mand fra kommunen, eller fra vej og et eller andet pænt kom og bankede på vores dør, med en lille bemærkning omkring containerens placering. 
Så jeg skal love for, at vi fik travlt og brugte det meste af aftenen i går på, at flytte alt hvad der stod i containeren ned i kælderen. Vi har to rum der ikke er brugt lige pt, hvor vi fik plads til det hele, men også kun lige med nød og næppe. Det hele er tæt pakket og der kan ikke presses en flyttekasse mere ind nogle steder. Så nu er containeren tømt og den blev her til formiddag hentet. Vi havde godt snakket lidt om, at den stod lidt uheldigt, men ja nu fik vi en reprimande så måtte vi handle derefter og så ved vi for fremtiden, at man skal søge om at få lov til den slags😂🙈 halleluja, det skal bare ikke være nemt..

Men alt er godt og vigtigst af alt, så kunne det lade sig gøre at få plads til det hele i kælderen. Udover vi er faldet godt til i området og er blevet rigtig glade for vores beslutning om at flytte til hus og have, så er det helt fremmed for mig at naboer, genboer og hvad man nu kalder dem, pænt kommer og hilser på. Det er virkelig fedt og folk er super søde og meget åbne. Så nu må vi vist selv tage initiativ til at få sagt pænt goddag til dem der bor lige ved siden af os, når de engang er hjemme, tror de har været væk på ferie og så har jeg ikke så let ved bare at komme vadende og sige Hej, men det kan der laves om på. Vi har faktisk en del naboer rundt omkring, så det er ret hyggeligt.. Dog er haven stadig lukket af med træer og buske, præcis som vi godt kan lide det. Men jeg må indrømme, at det er et kæmpe plus med nogle søde naboer omkring sig og så bor der næsten ikke andet end børnefamilier, præcis som os, så der er massere fremtidige legekammerater for pigerne. 
Husprojekter begynder at tage form og jeg lover, at komme med en melding på den front en af dagene. Det er noget af en omgang som jeg også skrev lidt om her. Men så længe det skrider fremad, så går det den rigtige vej og bare det vi kan se lys for enden af renoveringstunellen, så er det godt.
Jeg har aflyst min aftale med en god veninde i aften, da jeg har lagt mig i semgen med ondt i maven her til eftermiddag og det bliver bare på ingen måde bedre, tværtimod. Jeg vil lægge mig under dynen i håb om det bliver bedre til i morgen, hvor dagen gerne skulle stå på modemessen CIFF i forum. Men hvis jeg har det som jeg har der nu, så kommer jeg desværre ingen steder.. Kryds lige fingre..

Når ja og forude venter 2 ugers ferie med min skønne familie.. Så den sensommer har bare at komme tilbage☀️😊

God aften…

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

1 kommentar

  • Reply
    Fredag og ferie - Blondetoner
    august 12, 2016 at 3:08 pm

    […] Læs også med her […]

  • Skriv kommentar