1. januar traditioner og nytårsfortsæt - Blondetoner
Diverse Hverdagsglimt

1. januar traditioner og nytårsfortsæt

image

Så fik vi taget afsked med 2014 og kan nu byde velkommen til 2015. Vores aften var som mange andre småbørnsfamilier, helt stille og roligt. Det passer mig egentlig ganske udemærket at kunne vågne op uden tømmermænd og bare kunne nyde dagen med min lille familie:)

Vigga blev lagt kl. 19 og sov igennem det hele, uden så meget som et kvæk og Molly var vågen og observerende, med en god lang lur imellem. Så vi klager ikke.. Jeg mindes sidste nytår hvor jeg gik rundt med en lille Vigga der bare skreg og skreg og skreg og havde såååå ondt i sin mave – puhaaaa det var altså en hård tid og så forfærdeligt ikke at kunne trøste sit barn.. Så indtil videre, priser jeg mig lykkelig for at Molly 7-9-13 ikke er ramt af samme mavegener.. Selvfølgelig får de små luft i maverne og det kan drille lidt.. Men derfra og så til et barn der skriger det meste af sine vågner timer, der er langt. Jeg krydser fingre for, at det fortsætter i samme spor:) Nu skal det lige passe med at det går helt galt efter dette indlæg.. Sån er det altid når man siger det højt..

1. januar er nok en af de mest stille dage på året og gaderne ligger øde hen. Det har altid været en ret hellig dag for mig og det har jeg i sinde, at den skal blive ved med fremover.. Jeg har altid været hjemme – for det meste med tømmermænd og ondt i håret, det har jeg dog ikke i år:) 1. Januar skal efter min mening tilbringes på sofaen i hyggetøj og så skal der råhygges med film og guf.. Det er en af de dage hvor man ikke skal uden for en dør, så skal det da kun være for at hente noget fastfood og en kold cola:D

Jeg har aldrig rigtig gået så meget op i det med nytårsfortsæt, men i år der har jeg et. Efter 2 graviditeter er det vidst på tide at komme lidt tilbage i form. Det har virkelig taget hårdt på min krop og jeg ved der skal knokles hvis jeg skal gøre mig forhåbninger om at få min gamle krop tilbage. Så jeg må vidst en tur ned i det lokale fitness og forbrænde lidt kalorier og genopbygget mine muskler:) mon i har nogle gode nytårsfortsæt?, så del dem endelig i kommentarfeltet:D

Jeg håber i alle er kommet godt og sikkert ind i det nye år.

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Mette
  januar 1, 2015 at 8:12 pm

  Lige præcis sådan er min 1 januar også- ren råhygge og tøffen rundt i nattøj. Vi holdte nytår her hjemme med to af mine veninder- stakkels Mads hehe… Han smuttede også da vi var hoppet ind i det nye år om til en kammerat. F blev puttet kl 20.00 pg sov fra det hele!! Havde jeg alligevel ikke troet, da hun ikke sover tungt. Men hjalp så ikke mor og far kom meget sent i seng, barnet vågnede jo som hun plejer kl 06 hehe…
  Åhhh har også små “nutårs fortsæt” – det sidste år har været et år hvor Mette er kommet i anden række og sådan skal det også være, så 2015 skal handle om træning så der kan komme muskler på kroppen, masser af bagning, veninde hygge og kæreste tid. Glæder mig!!!
  Glæder mig til at følge dig og dine mål for året. Knus

  • Reply
   blonde toner
   januar 1, 2015 at 8:18 pm

   Åhhh det lyder som en god ide med mere fokus på dig selv, det er vigtigt at huske sig selv.. Jeg skal helt klart også dyrke mere selvfokælelse:) hvis jeg ellers får lov.. Nu må vi se.. Men ja jeg glæder mig til at komme i gang og bruge min krop igen.. Så må vi lige holde hinanden. I ørerne, med lidt træning.. Der skal dog stadig være plads til søde sager:D

   • Reply
    Mette
    januar 1, 2015 at 9:33 pm

    Det er en aftale hehe…
    Du kan tro der skal være plads til søde sager hehe.. Ellers er det ski for surt- alt med måde jo… Vil bare gerne igang og finde en god trænings rytme som sidst inden jeg blev gravid 🙂 har savnet det meget, og har været en smule svært og ligge træningen tilside da F kom- men har også været det værd. Men nu skal det være!

    • Reply
     blonde toner
     januar 1, 2015 at 9:40 pm

     Ja de tager meget tid de små.. Så det kan være svært.. Kender det alt for godt.. Det hele kræver god planlægning:)

  Skriv kommentar