Lidt om dårlige vaner og manglende motivation - Blondetoner
Hverdagsglimt

Lidt om dårlige vaner og manglende motivation

dårlige-vaner_motivation

Det irriterer mig en smule at skrive dette indlæg, for ikke at sige rigtig meget. Mest af alt fordi jeg ville ønske det ikke var sandheden, men det må jeg vist bare erkende at det er. Nogle gange er det godt at sige højt, for på den måde at kunne ændre det til det bedre.. Kender i det? Jeg prøver mest af alt at sige til mig selv, det blot er et lille sidespring og at jeg inden længe er tilbage på rette kurs, selvom motivationen vitterligt er stort set ikke eksisterende. Flere af jer der læser med her på bloggen, kan måske huske jeg har haft et par indlæg omkring træning og overskud til at få det gjort og hvordan jeg rent faktisk prioriterede det meget højt i hverdagen. Det gav mig fornyet energi og det er ikke helt lyv nr man siger at man bliver mere frisk og med mere overskud. Desværre er jeg gået helt i stå og kan ikke lige se mig elv komme i gang igen – jeg er tilbøjelig til at sige tværtimod:).

Jeg har så mega dårlig samvittighed over min manglende motivation, men lige meget hvor dybt jeg graver, så er den ikke lige at finde frem. Jeg finder konstant på dårlige undskyldninger og overspringshandlinger, for hvorfor jeg skal lade være. Den ellers så gode træningsrytme jeg var i et halvt års tid, er nu skiftet ud med det modsatte, nemlig slet ingen træning overhovedet. Uhh jeg får dårlig samvittighed af at skrive det sort på hvidt, selvom jeg godt ved den eneste jeg snyder er mig selv, så derfor skal jeg også igang igen. 

Det værste af det hele er, at jeg godt ved jeg har det bedre når jeg træner, men må også erkende jeg ikke er så god til at opretholde selvdisciplinen på lang sigt.. Det er en af mine svagheder og i den grad noget jeg håber på at blive bedre til.

Det skal ikke være en undskyldning, men da vi har haft en del at se til med flytning og stadig har, så har jeg heller ikke haft det store overskud. Udover at gå i fitness på forskellige hold, så dansede jeg også fast hver onsdag, men det gik i vasken, da min træner var nødsaget til at rejse væk for en længere periode. Så det ugentlige holdepunkt forsvandt lidt og så gik det galt derfra. Jeg  er typen der har det bedst med at være meldt til et hold, så kommer jeg lettere afsted.

Men nok selvmedlidenhed og dårlig samvittighed, jeg skal bare i gang igen og lige have smidt et par kilo og strammet op. Bum det lyder så let, det er det bare langt fra:P Utroligt nok går det meget hurtigt den forkerte vej, når man holder pause, gid det gik lige så hurtigt den “gode” vej, det gør det bare sjældent, det kræver hårdt arbejde og selvdisciplin.

Nu hvor vi er flyttet, så skal jeg have fundet nogle nye gode træningshold i fitness World.. Det bliver enten Lyngby eller Holte for det er tættest på og så måske jeg skal have gang i løbeskoene igen, noget jeg ikke har gjort i nogle år, men området lægger ligesom op til det.. Jeg kunne godt bruge en der holdt mig i kort snor og motiverede mig lidt, men hvem kan ikke det.. 

Psst.. Hvis i bor i Virum området og er motionsglade, så giv lige et paj, jeg kunne godt bruge en træningsmakker på disse kanter.. Er heller ikke så kendt i området, så det vil ikke være skidt med en lille guide på løbestierne.. eller måske bare en lille peptalk ha ha 🙂

God aften derude


Hvis ikke i fik læst med i går, så viste jeg altså netop vores mega fede nye transportmiddel frem på bloggen, læs med her ellers er der lidt om pendlerlivet, madpakker og ny vuggestuestart i indlægget her

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar