Legeaftaler, tilvænning og søndagsrabatkoder - Blondetoner
Hverdagsglimt Tilbud og rabatkoder

Legeaftaler, tilvænning og søndagsrabatkoder

Weekenden er fløjet afsted og i morgen er det atter mandag og en ny uge venter forude. I går brugte vi dagen på Fyn, som i kan læse om i indlægget her. Vi havde en dejlig dag og kom hjem med to meget trætte piger, der i den grad var blevet forkælet. Nu hvor sneen stadig er over DK er weekenden selvfølgelig også blevet brugt med flyverdragter på og gode kælketure, præcis som børn synes det er bedst.

I dag har været en lidt særlig dag for Vigga, da hun havde sin første legeaftale med en af legekammeraterne fra børnehaven. Jeg fatter slet ikke hun allerede er blevet så stor, hvor det er tid til den slags, men jeg skal love for hun har glædet sig, siden jeg fortalte hende det i torsdags. Så der er ikke blevet snakket om meget andet:) Det er skønt at se hvordan hun efterhånden er faldet til i de nye omgivelser. I sidste uge var vi til en triveselssamtale i børnehaven og de mærker også en markant forbedring den sidste halvanden måned. Der er kommet mere ro på hende og hun er begyndt at få nogle gode relationer. Desværre er farvel om morgenen stadig en svær størrelse, også selvom jeg gør alt hvad jeg kan for, at det bliver en god oplevelse uden at trække afskeden i langdrag. Dog er der gode dage, hvor hun ikke bliver ked af det og det føles bare meget mere rart, når man som mor går fra sit barn. Enkelte dage kan hun endda vinke med de andre piger, uden en voksen ved sin side. Så det går fremad, men jeg tror altid der vil være morgener som er svære og så må det være sådan. Pædagogerne siger hun glemmer det med det samme jeg er gået og allerede er i gang med at lege og trives om dagen, så det er betryggende at vide. Selvom alle forældre kan skrive under på, at det ikke er rart at gå fra sin ulykkelige guldklump, men at der er perioder som er mindre sjove. 

LÆS OGSÅ “Nu med job”

Nu er det jo søndag og i skal ikke snydes for lidt gode søndagsrabatter. I kan fortsat handle hos Ellos og få 20% på alle boligartikler, tjek det ud her.

Derudover kan i shoppe en masse lækre forårs- og sommernyheder til både jer selv og børnene. For at få de 15% i rabat skal der shoppes for min 999kr og følgende rabatkode skal benyttes “SAVE15” i kan shoppe løs her blandt en masse lækre nyheder fra alle de fedetse modebrands, så længe de er markeret med save15 ikon:)

Så det var både lidt lækker rabat på alt til boligen og nyt tøj til jer og børnene:)

Deruover har flere af jer efterspurgt den fine bomber jeg har haft på på billedet herunder og i kan finde den i indlægget her til en super budgetvenlig pris, hvor de fleste kan være med:)

LÆS OGSÅ “Gør vinterhuden forårsklar”

God søndag aften til jer 

Sendt fra min iPhone

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar