Langelinie, solskin og lidt om at vælge sine kampe med omhu.. - Blondetoner
Hverdagsglimt Mor og barn

Langelinie, solskin og lidt om at vælge sine kampe med omhu..

is

I går blev jeg forkælet med nyt hår, som i kan se HER. Jeg er så glad for det færdige resultat, det er bare blevet så sommerligt og lækkert. Så hvad er mere passende end, at få luftet de nye lyse lokker, på sån en skøn solskins dag som i dag.

Vi har været ude og gå en lang tur ved slotsparken, efterfulgt af en tur ved langelinie. Turen i parken gik dog ikke helt som forventet, da begge børn ikke lige mente vi skulle hygge og have en rolig stund.

Hvis ikke det var den ene der brokkede sig, så var det den anden – så det blev ikke den der hyggetur hånd i hånd, med to rolige børn:). Jeg måtte have Molly på armen det meste af tiden, for at ligge i barnevognen, det var bestemt ikke noget der passede den lille dame, der allerede er meget bestemt, trods sine kun 4 mdr.. Vigga ville selvfølgelig alt det hun ikke måtte, men sån fortsætter det vel, de næste mange år:P. Når hun blev sat i klapvognen, så ville hun gå og omvendt..

Vi er virkelig inde i en periode hvor hun tester os af, så man skal lige vælge sine kampe med omhu. Hun er totalt rasmus modsat og får hun ikke sin vilje, så kaster hun sig ned på gulvet og laver en scene.. Hun vil bestemme alt selv og det nye ord, der allerede bliver brugt flittigt er, MIN… Og behovet for at blive hørt og set er enormt. Samtidig sker der virkelig noget med hendes forståelse, så man kan efterhånden kommunikere meget mere med hende, når hun ellers lige er i humør til det.

Begge børn gik om kuld, da de ramte autostolene i bilen, så i steden for at køre direkte hjem for at vække dem begge, så slog vi vejen forbi langelinie, og fik en velfortjent is, mens begge piger sov tungt i hver deres autostol, med bildørene på vid gab, så de fik massere af frisk luft og vi kunne selvfølgelig holde øje med dem. Ja det så lidt fjollet ud, men det fungerede ganske fint og mor og far fik lige 20 rolige minutter og en is, ej at forglemme :p.

Vi sluttede lige af med en tur på legepladsen. Det er altid et kæmpe hit for Vigga og Molly  hun nød bare den friske luft på mors skød.. Så alt i alt en rigtig god dag, godt nok med lidt brok udervejs, men det vænner man sig hurtigt til som småbørnsforældre:)

Og vejret kan man jo ikke sætte en finger på, det har været helt igennem fantastisk. Jeg har netop luret vejrudsigten for den kommende uge og det ser ganske lovende ud, men ne del sol og lune temperature – lad os håbe det fortsætter sån.

 langelinie1langelinie2langelinie3langelinie– god søndag –

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

4 Kommentarer

 • Reply
  Janni
  april 20, 2015 at 9:15 pm

  He he sidder og smiler af dit indlæg

  • Reply
   blonde toner
   april 20, 2015 at 9:32 pm

   dejligt det kan bringe et lille smil frem.. det var også noget af en dag:P dejligt du læser med.. og følg endelig bloggen på bloglovin, his det er noget du bruger. link findes nederst i indlæg

 • Reply
  Julie
  april 21, 2015 at 10:20 am

  Ha ha de ved hvad de vil og ikke vil, jeg har også en på små 4 måneder, hun gider heller ikke altid ligge ned og sove i barnevognen nårvmor synes hun skal ☺️

  • Reply
   blonde toner
   april 21, 2015 at 12:54 pm

   åhh ja.. det kan altså være hårdt til tider.. 😛

  Skriv kommentar