Lagersalg og outlets du ikke vil gå glip af.. - Blondetoner
Tilbud og rabatkoder

Lagersalg og outlets du ikke vil gå glip af..

Skærmbillede 2015-10-22 kl. 09.40.34

lige et lille pip fra mig denne morgen, hvor jeg netop har sat mig tilrette i sofaen med en kop te, efter at have afleveret begge piger i vuggestuen.. Jeg tjekker for det meste mine mails om morgen og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg er en af de typer der tilmelder mig alverdens nyhedsbreve, for man skulle nødig gå glip at noget..  Mange af dem sletter jeg i et væk og ja jeg burde i virkeligheden framelde størstedelen, men nej jeg vil da gerne spammes hver evig eneste dag:P

Jeg vil lige slå et slag for en af dagens mails, eller det vil sige den tiggede faktisk ind i går morges, jeg har bare ikke fået tjekket den ordentligt ud.. Nogle mails lader jeg stå hvis jeg har travlt og så tjekker jeg op på dem når jeg har mere tid.. Jeg taler altså om myoutlets.dk og det er altså ingen reklame eller noget, men blot en side jeg selv er rigtig glad for at besøge – der kommer en nyhedsmail fra dem hver onsdag. Det er en side der samler en lang række lagersalg, outlets og tilbud.

Man kan altså hurtigt få et overblik over aktuelle lagersalg, outlets og rabatter og det giver mulighed for at planlægge lidt frem, hvis der er specielle steder man gerne vil besøge. Det er altså en god ide og derfor synes jeg lige jeg vil dele med jer, der også er glad for lagersalg og tilbud, præcis som jeg selv.

Jeg vil ikke komme nærmere ind på de forskellige lagersalg, det kan i selv kigge på hvis det har interesse – i kan tjekke det hele ud på myoutlets.dk  – jeg vil dog ikke udelukke jeg engang imellem lige nævner, hvis der lige kommer et ekstra godt lagersalg:)

god dag til jer.. og dejligt i vil læse med:)

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  thea
  oktober 23, 2015 at 7:51 pm

  ej hvor lækkert, det skal da lige prøves
  XX
  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

 • Reply
  thea
  oktober 23, 2015 at 7:51 pm

  Ej hvor lækkert

  http://lifestylexblogger.blogspot.dk/

 • Skriv kommentar