Lækker uld AW15 "Esencia, Selana og Engel" - Blondetoner
Børnemode

Lækker uld AW15 “Esencia, Selana og Engel”

selana5

Tænk en gang, at en enkelt stand kan være fyldt med så meget lækker uld, at man kun kan drømme om det til daglig.. Som flere af jer skønne læsere sikkert har bemærket så er jeg svært glad for uld. Derfor har jeg dette indlæg særlig kært.

På modemessen i weekenden CIFF kids, var Esencia, Engel og Selana repræsenteret på en og samme stand.. Tre mærker der virkelig formår at lave nogle luksuriøse ting i de skønneste kvaliteter af uld og silke.. Jeg er vild med det.. Nu er jeg jo stolt barn af en skrædder og har fra barns ben af ret hurtigt lært hvad god kvalitet er.. Her snakker jeg ikke dyre mærker, nej kvalitet, som i de materiale der bliver brugt.. Og her er der bare tale om den skønneste kvalitet.

Selana laver de fineste styles til de små, præget af ynde og skønne detaljer.. Der er virkelig kræset for detaljerne. de benytter økologisk bomuld, merino uld, silke og naturlige fibre og deres naturlige farver er helt uden kemi. De kommer med de skønneste styles til AW15, så der kommer lige et lille sneak peek.

selana

selana1selana2

Esencia er dansk designet, fremstillet af naturlige materialer i Peru og Bolivia. Fairtrade og bæredygtighed går her hånd i hånd med den økologisk producerede bomuld, alpaca og lama fibre. De byder på skønne basic ting, som er super gode i en børnegarderobe. Jeg er specielt vild med de skønne trøjer og leggings derfra der høre et hvert efterår til. Det er super lækkert og blødt i kvaliteten med de bedste . Efteråret byder ligeledes på farver, prikker og mønstre, som i kan se på billedet. Den karrygule strik med hulmønster er jeg selv ret så vild med. Mon ikke den får sneget sig ind i pigernes garderobe.

esencia

Tyske Engel var det sidste brand, repræsenteret på standen. Igen er der ligesom med de to andre mærker tale om den lækreste økologiske uldkvalitet. der kommer den lækreste brune farve i deres AW15 kollektion, den er endnu smukkere end på billedet. Deres styles dækker over bodyer, leggings, heldragter og undertøj, så alt det bedste basic og kan uden problemer bruges sammen med andre mærker. engel

 

Følg bloggen på  INSTAGRAM og BLOGLOVIN 🙂

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

2 Kommentarer

 • Reply
  Josefine
  januar 30, 2015 at 10:46 pm

  Så hyggeligt at have besøg af jer 🙂 og ja selvom man glæder sig til sommer og varme, kan man bestemt også godt se frem til et AW15 med disse fine uld ting 🙂

  • Reply
   blonde toner
   januar 31, 2015 at 8:53 am

   Dejligt at kigge forbi..:) ja man kan da ikke andet end at glæde sig til alle de skønne styles

  Skriv kommentar