Lækker lørdag, bagning og update "fra tremmeseng til juniorseng" - Blondetoner
Hverdagsglimt

Lækker lørdag, bagning og update “fra tremmeseng til juniorseng”

viggaorange

Det har været en af de lørdage, hvor vi har taget den helt med ro. Ingen planer, ingen stress, bare ro på og hygge i det lille hjem. Sådanne dage er guld værd og jeg nyder det ekstra meget. Det er skønt at kunne tage dagen som den kommer og ofte trives børnene også med en dag hvor der ikke sker det store. De har ikke behov for at der konstant skal ske noget.

I formiddags gik vi en tur og fik handlet det mest nødvendige ind og så måtte vi lige runde den lokale H&M, da begge piger er helt i bund hvad angår strømper.. Det er utroligt som de forsvinder, jeg fortstår det ikke. Vigga er i en fase i øjeblikket, hvor det at tage tøj af og på selv er ret fedt, så hun bruger lang tid på at tage sine sokker af og på og derfor ligger der også sokker de underligste steder:) Nok et af svarene på hvorfor vi ikke har flere sokker, eller hvorfor mange af sokkerne ikke har en matchene makker..

Der blev handlet ind til hjemmelavet pizza med forskelligt fyld, så det er hvad vi har brugt vores eftermiddag på. Det er super hyggeligt at bage, nu hvor Vigga også kan deltage og mini pizzaer var et kæmpe hit, specielt når man selv kan vælge fyld.  Og jeg skal love for at kagerullen den er blevet brugt flittigt. Normalt er jeg ikke den store bager eller kok, men der er mange ting der får ny betydning når man får børn, de gør det bare lidt sjovere og så er det jo fedt at opleve den glæde de får ved alle de oplevelser man kan give dem, blandt andet ved at have dem med i køkkenet.

Jeg skal lige love for at der er blevet bagt, det endte med et helt bjerg af mini pizzaer, så nu er fryseren godt fyldt op:)

Som flere af jer måske har læst tidligere på ugen, så har vi kastet os ud i projekt Vigga-skal-sove-i-juniorseng, så den unge dame har pludselig fået langt mere frihed. Noget jeg har været ret skeptisk omkring, mest af alt fordi jeg frygtede mine rolige aftner og nætter ville blive erstattet af et rend frem og tilbage. Men jeg kan kun sige, at det er gået over alt forventning, utroligt nok. Faktisk er det gået så godt, at hun slet ikke er kommet rendende en eneste gang om aftenen, efter hun er blevet puttet for natten.

Hun kan finde på at stå ud selv om morgenen, hvis ikke hun mener mor og far er hurtigt nok ude af fjerene og det må siges at være ret ok.. Jeg håber inderligt at det fortsætter på denne måde og at vi undgår det store natte roderi.. Så lige nu er jeg virkelig taknemmelig for at det er gået så godt og så er jeg mest af alt, meget stolt af min “store” lille pige, der har taget skiftet fra tremmeseng til juniorseng uden problemer..

Nu står den på lørdagshygge og guf til de voksne og mon ikke der kommer en god film vi skal se, ellers står den på netflix.. God lørdag aften til jer..

Følg med på Facebook og Instagram

Facebookinstagram

Du vil måske også kunne lide

Ingen kommentarer

Skriv kommentar